separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

SREDA U ZNAKU RUŽIČASTE TELEVIZIJE: PINK i juče najgledaniji komercijalni emiter! (VIDEO)


Hvala Vam na ukazanom poverenju!


Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, televizija Pink još jednom potvrđuje apsolutnu lidersku poziciju među komercijalnim stanicama u svim kategorijama gledalaca, a posebno među gledaocima sa teritorije Beograda. 

U konkurenciji svih komercijalnih stanica i svih TV emisija u jučerašnjem danu, prve na listi kao najgledanije u danu su pinkove emisije ‘’Paparazzo Lov’’ i ‘’DNK’’. 

Autor: Promo

U prilog fantastičnom rezultatu govore brojke: Paparazzo Lov ispratilo je blizu neverovatnih 1.200.000 gledalaca, dok je ‘’DNK’’ imao udeo u gledanosti od 22%. 

Autor: TvPink Printscreen

Najpopularnije serije ‘’Ćerke’’, ‘’Istanbulska nevesta’’, ‘’Elif’’ i ‘’Rat ruža’’, svakodnevno se nalaze u samom vrhu liste najgledanijih emisija u danu. 

Autor: RTV Pink

Informativni program naše televizije je najgledaniji među svim komercijalnim emiterima te je i najgledanija centralna informativna emisija ‘’Nacionalni dnevnik’’. 

Autor: TvPink Printscreen

A kako se po jutru i dan poznaje, tako je i gledanost Pinkovog " Novog jutra" i u danu iza nas dvostruko veća od sličnih sadrzaja na konkurentskim televizijama. 

Autor: RTV Pink

Pinkova verna publika pratila je i dnevne kratke forme ‘’Premijera’’ i ‘’Ekskluzivno’’, dok ste veče proveli uz talk šou Rade Radenović ‘’Rada sam’’.

Autor: Printscreen

Ostanite I dalje uz Vašu televiziju Pink

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti