AKTUELNO

Komična akcija “Nevine laži” večeras u 20 sati na Pink 2

Snimana širom Amerike, Andauzije u Španiji, i u gradovima Salcburg u Austriji i Port Antonio na Jamajci, komična akcija “Nevine laži” (eng. Knight and day, 2010) nas večeras od 20 sati uz Pink 2 vodi u avanturu punu uzbuđenja i strasti. Od početka realizacije ovog filma producenti su imali mnogo problema, menjali su vodeću ekipu saradnika, pa konačnu varijantu potpisuju scenarista Patrik O'Nil i reditelj Džejms Mangold. I oko podele je bilo problema. Za glavnu mušku ulogu producenti su prvobitno planirali Adama Sendlera, Krisa Takera i Džerarda Batlera, ali je na kraju pripala Tomu Kruzu, dok je ženski lik koji tumači Kameron Dijaz trebalo da igra Eva Mendez.

Foto: Promo

Tako su se Kruz i Dijas, nakon devet godina i filma “Nebo boje vanile”, još jednom sreli u nosećim ulogama. Želeo je junak akcionih filmova “Nemoguća misija” ponovo da snimi špijunski triler, ali je mislio da su “Solt” i “Turista” (oba iz 2010. godine sa Anđelinom Žoli u glavnoj ulozi) suviše slični njegovoj čuvenoj franšizi iz 1996. Ipak, Kruz je prihvatio “Nevine laži” tek pošto su u scenario dodali komične elemente. Potom se nije štedeo. Kao ni njegova deset godina mlađa koleginica Kameron Dijaz. Oni su većinu opasnih akcionih scena izvodili sami, bez kaskadera, a kako su oboje iskusni vozači, ni tu im nije bila potrebna pomoć. Nakon filma su gostovali u čuvenoj Bi-Bi-Sijevoj emisiji “Top Gear”, gde su zabeležili odlične rezultate u tradicionalnom brzom krugu.

Foto: Promo

Radnja filma počinje da se odvija na aerodromu, gde mlada i pomalo usamljene Džun slučajno upoznaje superšpijuna Roja Milera. On je pod nadzorom FBI, pa tako, sticajem okolnosti, i Džun postaje osumnjičena, što je uvodi u neverovatnu avanturu opasnu po život, gde niko i ništa, pa čak ni oni sami, nisu onakvi kakvim se predstavljaju.

Foto: Promo

Njihov život zavisi od uspešnosti operacije u kojoj je potrebno sačuvati bateriju u kojoj leži ključ neograničenog izvora energije. Džun će se naći u centru lukavo sklopljenih saveza i neočekivanih izdaja i moraće da bira između istine i poverenja, dok je u isto vreme očekuje sestra na venčanju, da je umesto njihovog pokojnog oca Džun otprati do oltara.

Foto: Promo

Ne propustite komičnu akciju “Nevine laži” večeras u 20.00 na Pink 2.Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Kameron Dijaz

#Nevine laži (Knight and day) | 2010.

#Pink 2

#Televizija Pink

#Tom Kruz

'