AKTUELNO

Krimić “Pištolji, devojke i kockanje” večeras u 22 sata na Pink 2

Šarolika skupina likova čini filmsku priču “Pištolji, devojke i kockanje” (eng. Guns, Girls and Gambling) iz 2012, koja je na programu Pink 2 večeras u 22 sata. Scenarista i reditelj Majkl Vinik film je posvetio glumcu Gordonu Tutusisu (1941-2011), Kanađaninu indijanskog porekla, kome je uloga šerifa u ovom ostvarenju bila poslednja snimljena rola.

Foto: Promo

U glavnoj ulozi je Kristijan Slejter, a u ostalim su Helena Metson, Geri Oldman, Dejn Kuk, Pauers But i drugi. Drugi put se Slejter pojavljuje u filmu sa imitatorima Elvisa Prislija i pljačkom kazina (“Operacija Grejslend” je bio prvi) i ponovo se susreće sa starijim kolegom Oldmanom, nakon 1993. i filma “Prava romansa”.

Foto: Promo

Priča prati nekoliko sasvim različitih likova, koje povezuje jedna vredna stvar. Pratimo dogodovštine imitatora Elvisa Prislija, jednog kauboja, prelepu plavušu, koja je surovi ubica, jednog intelektualca, dvojicu korumpiranih šerifa, običnu devojku iz komšiluka, i jednu prostitutku.

Foto: Promo

Njihov zajednički cilj je relikvija domorodaca Amerike - Indijanaca, koja vredi ni manje ni više nego milion dolara, a ukradena je u kazinu koji drže Indijanci (jer su lišeni plaćanja poreza na prihode ostvarene na njihovoj teritoriji).

Foto: Promo

Ne propustite krimi-triler “Pištolji, devojke i kockanje” večeras u 22.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Pištolji | devojke i kockanje | 2012.

#Televizija Pink

'