separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

EKSKLUZIVNI SNIMCI: Gde su se Kija i Sloba zaputili nakon emisije ZADRUGA - NAROD PITA? (VIDEO)


Emisija „Paparazzo lov“ i ove srede od 22 sata na TV Pink.


Najgledaniji rijaliti na Balkanu - "Zadruga", kao da i dalje traje, jer njegovi učesnici ne prestaju da mame pažnju javnosti, pa ekipa emisije “Paparazzo lov” ne prestaje da ih u stopu prati. Ovoga utorka od 22 sata na TV Pink gledamo “Zadruga super-specijal 2“ i saznajemo mnoštvo novih zanimljivosti o zadrugarima.

Trio koji je obeležio prvu sezonu “Zadruge” - pobednica Kristina Kija Kockar, njen suprug Slobodan Radanović i njegova, sada već bivša devojka, Luna Đogani, po izlasku sa velelepnog imanja otišli su svako na svoju stranu. Međutim, TV Pink je ponovo spojila bračni par u emisiji “Zadruga - Narod pita”, što kamere “Paparazzo lova” nisu mogle da propuste. Videćete šta se dešavalo pre emisije, u toku trajanja reklama, ali i kuda su (i dalje zvanični) supružnici otišli nakon snimanja.

Autor: Printscreen Youtube

U istom studiju dan ranije bio je još jedan par, mada, njihova veza, pa i verenički staž, bili su kratkog daha. Miki Đuričić i Nadežda Biljić bili su iskreni u emisiji “Narod pita”, a šta su radili posle, videćete u ovoj emisiji.

Autor: Printscreen Youtube

“Paparazzo lov” je otišao i van granica naše zemlje, u potragu za Lunom Đogani, koja je otputovala na odmor u Grčku. Blogerki za petama zabeležili su gde je odsela, sa kim je i šta radi.

Autor: Printscreen Youtube

Atraktivna Ana Korać nije otišla na neku atraktivnu destinaciju, ali je i nedaleko od kuće napravila pravu pometnju na jednom izletištu. Kada se Ana sunča, atrakcija je neminovna!

Autor: Printscreen Youtube

Videćemo i šta rade iskusni rijaliti igrači u realnom svetu. Kamere su snimile pevačicu Zoricu Marković u jednom klubu, dok se Lepi Mića šetao po pijaci, tragajući za zdravim namirnicama.

Autor: Printscreen Youtube

Ne propustite „Paparazzo lov“, sredom u 22 sata na TV Pink, jer njihove kamere idu u stopu sa zadrugarima.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti