separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

I DA SU TUĐA, JA ĆU IH PRIHVATITI KAO DA SU MOJA! Stigla je DNK analiza za utvrdjivanje očinstva sedmoro dece porodice Stamenkovic (VIDEO)


TV serijal “Kuća od srca” utorkom na TV Pink od 22 sata.


Nastavlja se drama u domu Stamenkovića - Nedeljke i Vite sa sedmoro dece, a u utorak od 22 sata na TV Pink, u novoj epizodi TV serijala “Kuća od srca”, ova porodica će rešiti jednu veliku dilemu.

Autor: Promo

Prethodna epizoda je okončana u domu Nedeljkinih, jer je postojala opasnost da će se njena braća useliti u obnovljenu kuću, ali su Žarko Lazić i Jelena Matijašević uspeli da naprave ugovor po kome supružnici dele dom na pola. Ipak, do pomirenja nije došlo, što ne dovodi u opasnost samo Vitin opstanak, već otvara mogućnost da se deca ponovo smeste u neki od domova. Vita ne krije tugu zbog loših porodičnih odnosa, ali ga je najviše potreslo to što mu je i nastariji sin, koji je sa njim svakodnevno bio na gradilištu, otišao kod majke.

Autor: Printscreen Youtube

S druge strane, Žarko je ostao bez Jelene, jer je voditeljka odlučila da se posveti svojoj profesiji – glumi. Ipak, njih dvojica su nastavili borbu, kako oko izgradnje kuće, tako i oko rešavanja problema.

Autor: Printscreen Youtube

Ne želim da ti kvarim raspoloženje, ali moram da te podsetim – napomenuo je Žarko Viti. - Mislim da ćemo sutra dobiti rezultate DNK testa.

Ni tren se Vita nije dvoumio, pa je odlučno odgovorio Žarku:

I da su tuđa, ja ću ih prihvatiti, kao da su moja, ostaju da žive sa mnom!

Autor: Printscreen Youtube

I zaista, rezultati su stigli, a da li je Vita otac svih sedmoro dece iz 21 godine braka sa Nedeljkom, saznajemo u novoj epizodi TV serijala “Kuća od srca”, u utorak na TV Pink od 22 sata.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti