AKTUELNO

Završetak nedelje Pink obeležava kao najgledanija televizija u Srbiji, uključujujući i Javni servis Srbije, govore zvanični podaci agencije Nilsen. U nedelju je Pink ostvario značajnu prednost u odnosu na ostale emitere u svim kategorijama, a posebno u kategoriji ženske populacije gde je daleko gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Tokom sva tri dana vikenda među deset najgledanijih emisija u danu našle su se naše serije “Ćerke”, “Elif”, i “Istanbulska nevesta”.

Foto: Promo

U petak je više od milion gledalaca ispratilo akcioni film "Bilo jednom u Vesnisu", dok su među najgledanijim emisijama i formati informativne redakcije "Novo jutro" i "Nacionalni dnevnik", koji ste pratili i tokom vikenda u svim terminima.

Foto: TvPink Printscreen

Subotu je pored serijskog i informativnog programa obeležio i zabavni program naše kuće. Najgledanija zabavna emisija u danu je “Magazin In”, dok je neverovatnih 1.200.000 gledalaca pratilo emisiju “Zadruga-Narod pita”. Verna Pinkova publika ispratila je karavan "Žikine Šarenice“ koji je u subotu, ali i u nedelju boravio u Vrnjačkoj Banji. Domaći film "Razvod na određeno vreme“ nalazi se u samom vrhu gledanosti, dok ste u subotu reprizno pratili emisije "Paparazzo-lov“, "Premijera“ kao i "Trenutak iz sna“.

Foto: Pink

Nedelja je dan kada je najveći deo publike bio uz program naše televizije. U samom vrhu gledanosti i u nedelju nalaze se naše serije kao i informativni program. Pratili ste i film "Ljubi ljubi al glavu ne gubi“, dok "Kontravizija“ dan iza nas završava među osam najgledanijih emisija u danu, na svim televizijama.

Foto: TvPink Printscreen

Približno 1.200.000 gledalaca pratilo je finalni intervju Slobodana Radanovića i Kije Kockar u okviru emisije "Zadruga-Narod pita“ koju je ove nedelje vodio Ognjen Nestorović. Osim emisije "Zadruga narod pita" među najgledanijim u danu našla se i autorska emsija Ognjena Nestorovića Premijera Vikend Specijal sa više od 1.100.000 gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na povernju i ostanite uz vašu TV Pink.

#Gledanost

'