AKTUELNO

Ne propustite poslednju emisiju desete sezone Amidži šoua.

Emisija "Amidži šou" je i tokom ove jubilarne desete sezone bila izbor gledalaca TV Pink svakog utorka, a ove nedelje, Ognjen Amidžić zatvara sezonu na spektakularan način i sa aktuelnim gostima, kao i do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Maja Berović je u nedelju, na svoj rođendan, iznenadila svoju publiku i objavila album "Seven" sa devet pesama i spotom za svaku, koje je snimila u rekordnom roku sa dugogodišnjim saradnicima Bubom Korelijem i Džala Bratom.

Foto: Promo

S obzirom na to da je ovaj popularni dvojac radio i Majin prethodni album "Viktorijina tajna", koji je postigao ogroman uspeh i višemilionske preglede na Jutjubu, nema sumnje da će isto biti i sa albumom "Seven".

Foto: Printscreen Youtube

Ovo je bio dovoljan razlog da Ognjen ugosti Maju, Bubu i Džalu, koji će premijerno izvesti neke pesme sa albuma. Osim toga, pričaće i o privatnom životu, Maja će otkriti šta je sebi poželela za 31. rođendan, dok će Buba i Jala govoriti o tome kako su postali trenutno najpopularniji reperi i producenti u regionu, ali će sumirati i utiske sa velikog koncerta na Tašmajdanu, koji je održan 23. juna.

Foto: Pink.rs

Gledaoce na sve ovo očekuje i još jedna premijera - bivši zadrugar Bora Santana promovisaće svoju novu pesmu koja nosi naziv "Bankrot", a u studiju će biti i Miki Đuričić, tačnije njegov alter ego - estradni menadžer Miki Kupinski.

Foto: Pink.rs

Bora je spot snimio u Mikijevom rodnom Kupinovu, a glavnu ulogu je imala Ana Korać, takođe učesnica najgledanijeg rijalitija "Zadruga".

Foto: Pink.rs

Očekuje vas i jedno veliko iznenađenje, zato ne propustite fantastičan završetak desete sezone emisije "Amidži šou" u utorak 10. jula od 22:45 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Bora Santana

#Buba Koreli

#Jala Brat

#Maja Berović

#Miroslav Miki Đuričić

#Ognjen Amidžić

#Televizija Pink

#emisija

'