AKTUELNO

Iz nedelje u nedelju odgovori pristalica opozicije u anketi koju priprema ekipa emisije "Kontravizija" šokiraju gledaoce Televizije Pink. Da nije tužno to što ima ljudi koji ne znaju ko su Aleksandar Karađorđević i Aleksandar Obrenović - bilo bi smešno!

Nova "skandalozna" odluka predsednika Srbije potresla je i ove nedelje javnost! Naime, Aleksandar Vučić odlučio je da oduzme imovinu prestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću i pokloni je je Aleksandru Obrenoviću, samo zato što je bliži Srpskoj naprednoj stranci! A reakcija Obrenovića na ovu odluku je sledeća: "Briga me, važno mi je samo da me Vučić poštuje".

Zvuči čudno i smešno, posebno kada se uzme u obzir činjenica da je reč o srpskom kralju koji je ubijen davne 1903. godine.

Ekipa emisije "Kontravizija" autora i voditelja Lava Pajkića želela je da čuje komentare onih koji ne podržavaju aktuelnu vlast i evo šta su oni rekli o odluci koja je, ni manje ni više, nego neverovatna!

Uobičajena je ovo stvar već sto godina. Vlast se prebacuje sa konja na magarca i obrnuto.

Foto: TV Pink

Šta ste drugo očekivali? Zbog imovine je Obrenović i došao u Srbiju. Sve ovo je glupo i banalno, čula sam za ovo, ali su sve gluposti.

Foto: TV Pink

Da li to treba da se komentariše uopšte?

Foto: TV Pink

Komentar Obrenovića je glup. Nisam pratio konferenciju, ali gledam isečke na Jutjubu. Sad će Obrenović da se udruži sa Vučićem, biće tu neka građevina, neke pare, na vlasti se muti sto posto...

Foto: TV Pink

Baš sad je došao u Srbiju jer je ostao bez para! I verovatno jer je primetio da mu je imovina ugrožena. Obrenović na svojim konferencijama ima mnogo nelogičnosti, tako da ga ne treba uzimati za ozbiljno.

Foto: TV Pink

Gotovo svi anketirani čuli su za ovu nepostojeću vest, osudili su je i isticali bez razmišljanja da ne podržavaju aktuelnu vlast.

Aleksandar Obrenović, inače, rođen je 1876. ubijen je 1903. i bio je kralj Srbije od 1889. do 1903. Reč je o poslednjem iz dinastije Obrenović, koji je, zajedno sa svojom suprugom kraljicom Dragom Obrenović, ubijen u Majskom prevratu.

Celu ovonedeljnu epizodu emisije "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#Opozicija

#anketa

'