AKTUELNO

Susret i to pred kamerama!

Tri nedelje prošlo je od završtka najgledanijeg rijaliti program ikada na našim prostorima, "Zadruge", a pobedu je odnela Kristina Kockar. Njen suprug Slobodan Radanović prevario je Kiju pred milionima sa blogerkom Lunom Đogani, s kojom je pred sam kraj rijalitija raskinuo, pa su se mnogi ponadali da će se on i njegova supruga pomiriti.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kija i Sloba biće gosti emisije "Zadruga - Narod pita" koja je na programu televizije Pink u nedelju, 8. jula, od 22 sata. Tada će gledaoci imati priliku da uživo postave pitanja ovim još zakonitim supružnicima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Oni se trenutno nalaze u procesu razvoda braka, a papire je za sada potpisala samo Kristina Kockar, dok se očekuje da isto uskoro učini i Slobodan Radanović.

Dokle je stigla procedura razvoda, da li njihovi životi nakon "Zadruge" idu u istom smeru i šta nakon svega, samo su neka od pitanja za Kiju i Slobu na koja će prvi put uživo odgovarati u unakrsnom intervjuu.

Foto: Printscreen Instagram

Budite uz emisiju "Zadruga - Narod pita", u nedelja 08. jula uživo od 22 sata, samo na programu RTV Pink.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU POMISLILI DA SE VERILA: Kija Kockar za Pink.rs otkrila KO JOJ JE DAO PRSTEN I ŠTA JE URADILA SA ONIM SLOBINIM! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'