AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

U četvrtak Pink je bio najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije, govore podaci agencije Nilsen. I u danu iza nas, naša televizija ostvarila je značajnu prednost u posebnim grupama gledalaca gde se najviše ističu grupe gledalaca urbane populacije kao i grupe gledalaca žene i žene starosti od 18-49 godina.

Na zvaničnoj top listi, kao najgledaniji format svih TV emitera, našla se serija “Ćerke”, dok se na visokorangiranim mestima nalaze i naše ostale serije. Na trećem mestu serija “Istanbulska nevesta”, dok je među sedam najgledanijih formata u danu serija “Elif”.

Foto: Promo

Približno 1.200.000 gledalaca pratilo je emisiju “Zadruga-narod pita”, dok je verna pinkova publika isprtila najgledaniji informativni program svih komercijalnih televizija, pa su tako “Nacionalni dnevnik”, “Popodnevni dnevnik” kao i “Nacionalni dnevnik u 13h” među najgledanijim emisijama u danu.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Najnovije vesti naše informativne redakcije i format „Poslednja vest“ nalazi se u samom vrhu gledanosti, dok je „Novo jutro“ tradicionalno najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: RTV Pink

Pratili ste emisiju “Ekskluzivno” kao i reprizno emisiju “Premijera Vikend Specijal”.

Foto: Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu televiziju Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'