AKTUELNO

Akciona komedija “Bilo jednom u Venisu” večeras u 22 sata na TV Pink

Bioskopski hit iz 2017. godine - “Bilo jednom u Venisu” (eng. Once upon a time in Venice) obradovaće večeras od 22 sata sve ljubitelje dobre komične akcije koji budu uz TV Pink. U filmu pod sloganom “Nikad se ne kači sa čovekovim psom”, u režiji Marka Kulena, glavnu ulogu tumači slavni Brus Vilis, a uz njega su Džon Gudman, Femke Jansen, Džejson Momoa, Emili Robinson, ali, ipak, glavni junak ove priče je pas. Glumac Ralf Garman je takođe bio deo rediteljeve podele, ali su sve scene sa njim u montaži izbačene, jer je, kako Ralf tvrdi, Vilis insistirao na tome.

Foto: Promo

Na početku priče upoznajemo Stiva Forda, privatnog detektiva iz Los Anđelesa koji planira da se povuče iz posla i da dane provodi na čuvenoj plaži Venis sa svojim najboljim prijateljem, psom Badijem. Međutim, njegov profesionalni i privatni život se ruši kada mu voljenog ljubimca otme ozloglašena banda.

Foto: Promo

Čitav niz neverovatnih okolnosti dovodi ga dotle da se kladi sa bandom, dok ga u isto vreme progone dva osvetoljubiva brata i još nekoliko mutnih likova.

Foto: Promo

Kažu da je pas čovekov najbolji prijatelj, a Stiv nam pokazuje koliko je daleko čovek spreman da ode da bi ponovo bio sa njim.

Foto: Promo

Ne propustite komičnu akciju “Bilo jednom u Venisu“ večeras u 22.00 na TV Pink.

Autor: J. P.

#Bilo jednom u Venisu (Once upon a time in Venice) | 2017.

#Brus Vilis

#Film

#Pas

#Televizija Pink

'