AKTUELNO

Anabela se još jednom osvrnula na Lunino učešće u "Zadruzi" i njenu vezu sa oženjenim muškarcem.

Sanja Marinković će ove subote od 17 časova u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostiti bivše učesnice najgledanijeg rijalitija "Zadruga" i njihove majke - Lunu Đogani i Anabelu Atijas, Teodoru i Gocu Džehverović i Saru i Indiru Reljić.

Foto: RTV Pink

Na samom početku, Anabela se osvrnula na učešće svoje ćerke u rijalitiju i to što je javno bila u vezi sa oženjenim Slobom Radanovićem. On je posle sedam dana prevario suprugu Kristinu Kockar sa Lunom, što je Anabela podržala.

Da, ovo je moje dete i stojim iza njega. Neću da se perem. Šta? Jel ne valjamo? Ne valjamo obe - ponovo je Anabela stala u odbranu svog deteta.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je većina krivila samo Lunu zbog toga što je ušla u vezu sa oženjenim čovekom, ona je sada i to prokomentarisala.

Jesam, ukrala sam čokoladu, ukrala sam muža. On jadan nije hteo, ja ga naterala - rekla je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Dok je Luna bila u "Zadruzi", Anabela je takođe prolazila kroz težak period jer je čin njene ćerke i te kako bio osuđen u javnosti.

Meni nije bilo svejedno, dobijali smo mnogo pretnji. Onaj ko je digao ruku na moje dete i pojeo moju džigericu, neka mu Bog oprosti - rekla je pevačica.

Foto: RTV Pink

Kako se rijaliti "Zadruga" završio, kao i Lunina i Slobina veza, Sanju je zanimalo da li je Luna i dalje zaljubljena u njega, ili je uspela da ga izbaci iz srca.

Uvek sam bila iskrena, nije još sto odsto izbačen iz srca - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Iako je Luna poslednja dva meseca u rijalitiju, kada je okončala vezu sa Radanovićem, često govorila kako je sada svesna da ta ljubav nije bila vredna osuda kroz koje je prošla, njena mama se ipak u "Magazinu In" nije složila sa tim.

Vredelo je, i pet minuta ako je bolelo, znači da je vredelo - rekla je Anabela.

Foto: RTV Pink

Za razliku od Lune i Slobe, par koji je opstao i nakon rijalitija jesu Teodora i Anđelo Ranković, uprkos tome što se manekenova porodica protivila ovoj vezi.

Sanja je zbog toga indirektno pokušala da sazna da li su Anđelova majka i ujak konačno prihvatili Teodoru.

Jel Anđelova mama sprema pitu? - pitala je Sanja, a Teodora joj je dvosmisleno odgovorila:
Sprema ona svašta.

Foto: RTV Pink

Nakon svega što je čula od bivših zadrugarki, Sanja je izvela jedan zaključak.

Nije vašim majkama lako sa vama - rekla je voditeljka.

Šta su još bivše učesnice najgledanijeg rijalitija "Zadruga" i njihove majke otkrile, saznaćete u emisiji "Magazin In" u subotu 7. jula od 17 časova samo na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Anabela Atijas

#Gordana Džehverović

#Indira Reljić

#Luna Đogani

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Marinković

#Sara Reljić

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'