AKTUELNO

Komedija „Južnjačka akcija 2” danas od 17 sati na Pink 2

Provedite ovo popodne uz urnebesnu mešavinu komedije, akcije i romanse u filmu “Južnjačka akcija 2” (eng. Big Momma’s House 2) iz 2006. godine, koja je na programu Pink 2 danas u 17 sati. Za razliku od prvog dela iz 2000, ovoga puta film je režirao Džon Vajtsel, ali glavne role ponovo tumače Martin Lorens i Nija Long. U ostalim ulogama su Emili Prokter, Ket Denings, Mark Mouzes, a tu je i pas Pončo, čivava koja se zove Deni.

Foto: Promo

U prvom filmu smo upoznali FBI agenta Malkolma Tarnera, koji se zarad tajnog zadatka kostimirao u sedamdesetogodišnju živahnu staricu, pa je u toj ulozi bio i kuvarica i domaćica i aktivni član u lokalnoj crkvi. Tokom misije, on se zaljubio u Šeri, bivšu ljubav kriminalca koga je jurio.

Foto: Promo

Drugim delom filma priča se nastavlja. Malkolm je odlučio da više vremena provodi sa novom devojkom Šeri i njenim sinom, pa je terenski posao zamenio kancelarijskim. Mežutim, kada sazna da mu je bivši partner stradao, Malkom se vraća na teren, ali u stari kostim i infiltrira se kao kućepaziteljka glavnog osumljičenog.

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Južnjačka akcija 2“ danas u 17.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Južnjačka akcija 2 (Big Momma’s House 2) | 2006.

#Pink 2

#Televizija Pink

'