AKTUELNO

Napeta krimi drama “Dosta je bilo” (2002) večeras u 20.00 na Pink 2

Kakve mogu biti posledice pogrešnih procena, prikazuje krimi drama iz 2002. godine - “Dosta je bilo” (eng. Enough), koja je večeras u 20 sati na programu Pink 2. U režiji Majkla Eptida, glavnu ulogu nosi Dženifer Lopez, iako je reditelj prvo želeo Sandru Bulok za tu rolu. Ipak, uz obaveze i u muzičkoj karijeri, američka zvezda je dala sve od sebe da prikaže patnju koju njen lik nosi, pa je nekoliko godina kasnije priznala da je nakon snimanja doživela neku vrstu nervnog sloma zbog iscrpljenosti od posla. U filmu igra i mlada glumica Tesa Alen, koja je tada, sa samo šest godina, prvi put stala pred kamere, a tu su i Bil Kempbel, Džulijet Luis, Den Futermen, Fred Vord, Noa Vajl i drugi.

Foto: Promo

Priča prati mladu i vrednu Slim, konobaricu u restoranu, u koji jednog dana dolazi Mič Hiler. Ubrzo oni ulaze u emotivnu vezu, a Slim, ubeđena da je Mič savršen muškarac, šarmantan i duhovit građevinac, prihvata prosidbu i zasniva sa njim porodicu.

Foto: Promo

Njihov mirni život u predgrađu sa tek rođenom ćerkicom Grejsi počinje da se menja kada Mič pokaže svoju mračnu stranu, a poverenje, ljubav i porodično blagostanje se pretvore u teror i pretnju. Slim shvata da su pored njega ugrožene i ona i Grejsi i odlučuje da ga napusti. Međutim, to joj ne polazi za rukom, pa menja ime, izgled i identitet, ali on je uvek pronađe. Shvativši da niko ne može da joj pomogne i da joj je progonitelj uvek za petama, odlučuje da je dosta bilo i da će mu sama stati na put!

Foto: Promo

Ne propustite krimi dramu “Dosta je bilo“ večeras u 20.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Dosta je bilo (Enough) | 2002.

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'