AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Sašom Milovanovićem, direktorom “Srpskog telegrafa”, Milanom Dobromirovićem urednikom političke rubrike u “Informeru” i Aleksandrom Vasićem, zamenikom glavnog i odgovornog urednika Informativnog programa TV Pink.

- Zbog čega,svake godine,oko 15.000 ljudi napusti zemlju,koliki je to gubitak za Srbiju i u reproduktivnom smislu, kako stimulisati mlade da ostanu u zemlji,a one koji su otišli da se vrate i šta je to, pored državne politike, što svako od nas, kao pojedinac, može da učini?Na ovu temu razgovaramo sa prof.dr Slavicom Đukić Dejanović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Sa Nebojšom Stefanovićem, ministrom unutrašnjih poslova razgovaraćemo o jučerašnjoj akciji u kojoj je uhapšena srpsko - italijanska kriminalna grupa koja se sumnjiči da je u dužem vremenskom periodu vršila krijumčarenje i distribuciju kokaina u zemljama Evropske unije.

- Da li će ova godina biti godina beogradske kulture ili uređenja infrastrukture,pitamo zamenika gradonačelnika Beograda i gradskog menadžera Gorana Vesića.

- Lekari urgentne medicine objasniće će nam kako da pomognemo sebi ili drugima dok čekamo Hitnu pomoć u slučaju infarkta, moždanog udara, otvorenog preloma, ujeda stršljena ili udara groma.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Milicu Milšu sa kojom ćemo razgovarati o njenim novim predstavama u Beogradskom dramskom pozorištu ali i planovima kada je reč o filmskim ulogama.

- Gost rubrike Hit jutra biće Milena Ćeranić koja će nam otkriti kada izlazi njena nova pesma.

- Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

#Novo jutro

#najava

'