AKTUELNO

Televizija Pink i ovog vikenda zadržala lidersku poziciju.

Televizija Pink je i ovog vikenda bila omiljena među publikom, te je broj Pinkovih gledalaca trostruko vеći od broja gledalaca konkuretnih komercijalnih emitera.

Petak je obeležila druga polufinalna emisija "Pinkovih zvezdica" sa milionskim auditorijumom. Pored toga, pinkov serijski program je u samom vrhu gledanosti, te poslednja tri dana ne propuštate serije "Istanbulska nevesta", "Ćerke" i "Elif".

Foto: TV Pink

Foto: Promo

Najgledaniji informativni program komercijalnih emitera i dalje je bez premca, "Nacionalni dnevnik" u svim temrinima emitovanja, "Tema dana uživo" kao i "Novo jutro" su najgledaniji.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink

Rijaliti šou "Zadruga" se bliži kraju, a gledanost i dalje raste. Sva uživo uključenja pratio je milionski auditorijum, a emisija "Zadruga - izbacivanje" u subotu je bila najgledanija u danu, sa više od 1.300.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Subotnje popodne proveli ste uz "Magazin In", a jutro uz dobro poznatu "Žikinu šarenicu".

Foto: Tanjug, Tv Pink Printscreen

I u nedelju najgledanija emisija u danu je "Zadruga - Izbacivanje" sa udelom u gledanosti od 25 odsto, a prati je i "Zadruga - bivši zadrugari pitaju".

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Slede najgledanije serije "Istanbulska nevesta", "Ćerke" i "Elif" ali i najgledanija humoristička serija "Šifra Despot".

Foto: RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkov "Nacionalni dnevnik" i u nedelju je bez konkurencije, a među najgledanijim našla se i "Kontravizija".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'