AKTUELNO

Ovo mu nije promaklo!

Popularni pevač Milan Stanković pevao je zadrugarima na poslednjoj žurki u ovoj sezoni rijalitija. Milan je nakon nastupa koji je imao u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima pun utisaka, a kako kaže svakodnevno dobija mnogo poruka u kojima mu ljudi poručuju da su očarani njegovim gestom.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on je ispunio želju Kristini Kiji Kockar i otpevao joj pesme koje je ona naručila, a u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' podelio je svoje utiske koje nosi iz Bele kuće.

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE ČUDO KOJE TRAJE I TRAJAĆE: Marina Tucaković se uključila uživo u emisiju, a onda je usledio NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK!

Foto: TvPink Printscreen

- ''Zadruga'' je ostavila veliki trag u svim porama društva. Svaka čast za taj projekat. Meni je to fascinantno. Moja mama pomno prati sva dešavanja i mnogo se nervira oko ljubavnog trougla. Njoj je mnogo žao svo troje tu jer su u takvoj situaciji pred kamerama. Kija je neko ko je tu ušao vrlo hrabro i mislim da je potrebno mnogo snage gledati to sve i preživljavati. Kad sam ušao, video sam da su tu neki tužni kad sam ja pevao. Pevao sam joj od srca. Nisam neko kome se naručuju pesme, ali to veče mi je bila želja to i mislim da sam ostavio lep utisak - kaže Milan i dodaje:

Foto: RTV Pink

- Mislim da će ljubav pobediti, samo nisam siguran da će se to desiti na finalu, iako mnogi navijaju da se to desi. Svakako će neka ljubav pobediti - rekao je Stanković u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

Autor: M. K.

#Kristina Kockar

#Milan Stanković

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

'