AKTUELNO

Ja znam da je on sada ''in'' i da svi žele da snime sa njim duet, ali mislim da bi se moja energija sa njegovom pronašla - kaže pevačica.

Pevačica Slavica Ćukteraš prekinula je medijsku pauzu i na scenu se vratila pesmom ''Da bih s tobom ostala''. Ona je gostujući u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' otkrila sa kojim kolegom priželjkuje da snimi duetsku pesmu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA ĆE MU ALEKSANDRA REĆI NA OVO? Filip proslavio momačko veče sa kumom Teom, momci se poskidali, pa uradili OVO!

Foto: TvPink Printscreen

- Kad imate dobru pesmu, izvođač nije ni bitan. Ja znam da je on sada ''in'' i da svi žele da snime sa njim duet, ali mislim da bi se moja energija sa Lukasom pronašla. Posebno kad bi bila neka pesma kao što je ''Manastir'' - rekla je Slavica i otkrila koja koleginica joj je prva poslala poruku kada se vratila na estradu.

Foto: TvPink Printscreen

- Dobila sam poruke podrške od kolega sada kad sam se vratila na scenu. Andreana Čekić mi je poslala finu poruku. Napisala mi je ''Dobrodošla Slavka''. Bilo je tu još poruka. Javila mi se Jelena Gerbec, Steva Anđelković, cela ona moja ekipa - rekla je pevačica u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

Autor: Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Slavica Ćukteraš

#pevačica

'