AKTUELNO

Romantični vestern “Svi ti divni konji” večeras u 20.00 na Pink 2

Dirljiva odiseja mladog čoveka i njegov susret sa odgovornošću, ljubavi, osvetom i preživljavanjem opisani su u drami “Svi ti divni konji” (eng. All the pretty horses) iz 2000. godine, koji je večeras u 20 sati na Pink 2. Nagrađivani reditelj Bili Bob Tornton snimio je ovaj film na osnovu istoimenog romana Komarka MekKartija, a glavne uloge je dodelio oskarovcima Metu Dejmonu i Penelopi Kruz, kao i Henriju Tomasu, dok su u ostalim Sem Šepard, Robert Patrik, Ruben Blejds, Brus Dern i drugi.

Foto: Promo

Glavni junak je mladi Džon Grejdi Kol, poslednji izdanak duge loze teksaskih rančera, koji nakon razvoda roditelja ostaje bez doma koji prodaju naftnoj kompaniji. Zato odlučuje da sa najboljim prijateljem, Lejsijem Rolinsom, krene na neizvestan put na jug, u Meksiko.

Foto: Promo

Na putu im se pridružuje hiroviti tinejdžer Džimi Blevins, zbog koga, uz sve nevolje i protiv njihove volje, postaju begunci. U potrazi za skloništem oni stižu na imanje Dona Hektora, gde zahvaljujući Džonovom znanju i umeću u baratanju konjima dobijaju smeštaj i zaposlenje. Međutim, za Džona ova usputna stanica postaje nešto više, kada upozna prekrasnu gazdinu kćerku, Alehandru...

Foto: Promo

Ne propustite dramu “Svi ti divni konji” večeras u 20.00 na Pink 2.Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Met Dejmon

#Penelope Kruz

#Pink 2

#Svi ti divni konji (All the pretty horses) | 2000.

#Televizija Pink

'