AKTUELNO

“Dragi, čutljivi dnevniče” sutra u 8 ujutru na Pink 2

Snimljen 2013. godine na osnovu najprodavanijih istoimenih serijala knjiga američkog ilustratora i pisca Džima Bentona, porodični film „Dragi, čutljivi dnevniče” (eng. Dear Dumb Diary) u režiji Kristin Hangi, obradovaće sve klince i klinceze, ali i njihove roditelje, sutra u 8 sati ujutru na Pink 2. U glavnoj ulozi ove priče je devojčica Džejmi Keli, tumači je Emili Elin Lind, koja je tokom snimanja imala samo 11 godina, a to joj je bila već 10. filmska uloga. Uz Emili su Meri-Čarls Džons, Dejvid Mazuz i Džejms Voterston – svi rođeni 2001. godine u Americi.

Foto: Promo

Film prati Džejmi Keli, njene školske i privatne dogodovštine, brige i zanimacije. Uz nju je uvek Izabel, najbolja drugarica, sa kojom sve deli. Kao i u svakom razredu, ima neke netrpejivosti među đacima, pa je Džejmina najveća suparnica Anđelina. Naravno, među njima ima i simaptija, a za Džejmi je Hadson najlepši dečak u razredu.

Foto: Promo

Njihovi problemi nastaju kada im zbog umanjenog buđeta u školi ukinu umetničko odeljenje, pa Džejmi i Izabel sporovode akciju da se ono ponovo osnuje. U međuvremenu, prijavljuju se za takmičenje u preskakanju konopca, na koje se prijavila i Anđelina, a Hadson će biti u publici... nadmetanje može da počne.

Foto: Promo

Ne propustite dečiji film “Dragi, čutljivi dnevniče” sutra u 8.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'