AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu vikend-serije "Šifra Despot".

Vikend-serija "Šifra Despot" oduševila je gledaoce širom regiona, a nova, 25. epizoda pod nazivom "Obrano grožđe" na programu TV Pink je i ove nedelje od 21 čas.

Ove nedelje u epizodnim ulogama gledaćete Ljiljanu Stjepanović u ulozi baka Savke, Borisa Milivojevića kao Ćiru, Radoja Čupića kao Dobrića, Radoša Bajića kao Jova Agbabu, a srešćete se prvi put sa likom načelnice koju tumači Katarina Gojković.

Baka Savka je u bolnici, a rezultati analiza nisu dobri i ona to naslućuje. Moli Despota da stupi u kontakt sa njenim sinom koji živi u Kanadi.

Foto: RTV Pink

Ona ga moli još nešto: da odustane od posla sa Ćirom o kome je načula slučajno dok su njih dvojica razgovarali u dvorištu. Despot, već nesiguran i uplašen, preispituje svoje odluke.

Foto: RTV Pink

Istog dana dobija poziv od Ćirinog "čoveka" i pitanje "Da li je grožđe obrano?". Taj telefonski razgovor su Rumenka i Života pokušali da presretnu.

Despot odlazi u banku. Na veliko iznenađenje službenice, daje nalog da se sav novac vrati na račun gradske uprave.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Odustao je od posla, ali Ćira to nije olako prihvatio. Zakazuje mu razgovor u 3 sata u Bloku 45.

Foto: RTV Pink

Tačno u 3 - Despot je na dogovorenom mestu. Dolazi Ćira sa svojom ekipom, ali stiže još neko.

Foto: RTV Pink

Da li će Despot uspeti da se izvuče iz nevolje koju mu je doneo posao sa Ćirom, saznaćete u 25. epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "Obrano grožđe" u nedelju 17. juna u 21 čas na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Boris Milivojević

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'