AKTUELNO

Romantična komedija “Petogodišnja veridba” večeras u 20h na Pink 2

Scenario, režiju i produkciju, uz slavnog producenta Džada Apatova, romantične komedije „Petogodišnja veridba“ (Five-Year Engagement) iz 2012. potpisuje Nikolas Stoler, autor nekoliko hit komedija. Ova priča, koja je na programu TV Pink 2 večeras od 20 sati, počinje tamo gde se filmovi ovakovog žanra najčešće završavaju – veridbom. Ljubavni par tumače Džejson Sigel i Emili Blant, a u ostalim ulogama su: Kris Pret, Elison Bri, Dakota Džonson, Kevin Hart, Ris Ajfens...

Foto: Promo

Junaci priče koja se odvija u San Francisku su Tom i Vajolet. Nakon godinu dana veze, Tom je zaprosio svoju dragu i ona je prihvatila verenički prsten. Međutim, nju posao psihologa vodi u Mičigen, pa za njom kreće i Tom, odbijajući dobru ponudu da radi kao šef kuhinje i prihvata posao koji ne voli.

Foto: Promo

Ipak, njihova ljubav je jaka i oni ne odustaju od venčanja, iako im se svašta na tom putu do oltara preprečilo – posao, druge svadbe, pa čak i sahrana, odlažu njihov sudbonosni dan punih pet godina.

Foto: Promo

Njihovi planovi za zajedničku budućnost i prepreke koje im stoje na putu do matičara, donose pregršt simpatičnih i smešnih preokreta.

Ne propustite romantičnu komediju “Petogodišnja veridba” večeras u 20 sati na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.Autor: J. P.

#Film

#Petogodišnja veridba | 2012.

#Pink 2

#Televizija Pink

'