AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo dr Aleksandrom Tomić, predsednicom skupštinskog Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, Živoradom Žikom Nikolićem, voditeljom emisije Žikina Šarenica i Vanjom Bulićem, novinarom i piscem.

Šta kaže izveštaj nemačke policije koji je stigao u srpski parlament, da li je poslanik SDPS-a Meho Omerović krao kozmetičke proizvode u fri šopu na frankfurtskom aerodromu ili je samo imao lošu sreću zbog stomačnih tegoba koje su ga zadesile tokom kupovine, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Majom Gojković, predsednicom Skupštine Srbije.

Koliko je sujeverje rasporostranjeno u Srbiji, zašto verujemo u takve stvari i da li su ta verovanja samo bapske priče ili u njima ima i istine, tema je o kojoj ćemo danas razgovarati sa prof. dr Vesnom Marjanović, etnologom i prof. dr Dijanom Lazić- Puškaš, neuropsihijatrom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koliko dramatične mogu biti posledice NATO bombardovanja, kako će sada Srbija doći do istine, ako su joj glavni dokazi 19 godina bili izvan domašaja, da li će kilovati iz vodotokova ići na uštrb zaštite životne sredine, kako je izgradnja malih hidroelektrana podelila stavove dva ministarstva i ko nije naučio da je pitanje životne sredine i pitanje kulture? Na ova pitanja jutros odgovara ministar zaštite životne sredine Goran Trivan.

Zašto je tek nakon 12 godina učešća Novaka Đokovića na Rolan Garosu objavljena fotomonografija o ostvarenju njegovog teniskog sna,zbog čega je ovogodišnji Rolan Garos bio jedan od najtužnijih za srpski tenis i kako izgledaju ekskluzivne fotografije sa najprestižijih teniskih turnira u svetu,otkriva nam u "Novom jutru" jedan od najboljih srpskih fotoreportera Jovan Mirčeski.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Evu Ras sa kojom ćemo razgovarati o njenim novim uologama u kojima ćemo uskoro imati prilike da je gledamo.

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova

U rubrici Hit jutra ugostićemo kantautorku Aleksandru Kovač sa kojom ćemo razgovarati o novoj pesmi koju je uradila sa Gabi Novak.

#Novo jutro

'