separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

NAJGLEDANIJA TELEVIZIJA U SRBIJI: MAJ U ZNAKU TV PINK!


TV Pink je proteklog meseca bila najgledanija televizija u našoj zemlji, kako među komercijalnim emiterima, tako i u odnosu na Javni servis.


Rijaliti program "Zadruga", koji je u celom regionu podigao standard rijaliti formatima, zasigurno je zainteresovao gledaoce oba pola, svih uzrasta i interesovanja. Bilo da je u pitanju prenos, neka od specijalnih emisija ili spektakularna "Zadrugovizija", interesovanje za "Zadrugu" nije jenjavalo. Poslednja dva meseca emitovanja rijaltija, ali i svih drugih programskih sadržaja, TV Pink probija se na prvo mesto, kao najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije, govore istraživanja za merenje gledanosti agencije Nielsen Audience measurement.

Autor: e-stock Katarina Mihajlović/Pink.rs

U prilog ovome, govore i rezultati merenja gledanosti "Zadrugovizije", koja je ovog ponedeljka bila najgledanija emisija u danu, sa više od 1.300.000 gledalaca. Udeo u gledanosti od blizu 30 odsto, u pojednim delovima šou programa dostizao je procenat od 46 odstoTV gledalaca koji su bili uz "Zadrugoviziju". Pored vrtoglavog uspeha "Zadruge", serijski program TV Pink upotpunio je ponudu TV sadržaja i gledaocima pružio humorističku, ali i glamuroznu igranu formu, pre svega u domaćoj seriji Radoša Bajića "Šifra Despot", a zatim i najgledanijim turskim serijama "Istanbulska nevesta", "Ćerke" i "Elif".

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Kako bi uvek bili informisani, o svim globalnim, ali lokalnim dešavanjima, među svim komercijalnim televizijama u Srbiji, gledaoci su najviše poverenja poklonili upravo Pinkovom informativnom programu. "Nacionalni dnevnik" i "Novo jutro" zvanično su najgledaniji centralni informativni i jutarnji program svim komercijalnih emitera. Poređenja radi, "Novo jutro" sa Sarapom i Deom, od samog početka emitovanja, svakog radnog dana, peti mesec zaredom beleži dvostruko veći broj gledalaca od sličnih formata na drugim komercijalnim televizijama.

Autor: Pink.rs

Večernji televizijski program privoleo je gledaoce da i tokom toplog maja budu uz TV Pink, tačnije uz zabavne emisije "Amidži šou", "Paparaco lov" i "Ko je na vrhu?", ali  iuz dramatične i emotivne priče serijala "DNK", "Trenutak iz sna" i "Kuća od srca".

Kada se radna nedelja privede kraju, kao šlag na tortu dolaze"Pinkove zvezdice", uz koje svakog petka milionska publika peva, plače i iskreno se raduje raskošnom muzičkom talentu klinaca i klinceza. Sledi vikend koji, tradicionalno već, gledaoci vole da započnu uz jedinu pravu "Žikinu šarenicu", iza koje stoji autor i šarmantni voditelj Žika Nikolić. Vikendom su najgledanije i vruće ljubavne teme u autorskoj emisiji Sanje Marinković "Magazin In", kao i retrospektiva događaja koji su obeležili nedelju iza nas, u emisiji "Premijera vikend special".

Autor: TvPink Printscreen

Recept je jednostavan, a može da stane u 24 godine posvećenog rada i iskustva čelnika televizije, kao i svih onih koji svojom kreativnošću i predanošču doprinose ustoličeno liderskoj poziciji TV Pink, kako u Srbiji, tako i u regionu. Hvala vam na više decenijskoj podršci i lojalnosti.

Autor: Nielsen Audience measurement

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti