AKTUELNO

Naše dame u kupaćim kostimima podići će vam temperaturu!

Leto je pred nama, dani su sve topliji, a ukoliko budete i ove srede od 22 sata uz TV Pink, emisija “Paparazzo lov” dodatno će vam podići temeraturu, jer vas očekuje -                 “Letnji specijal 2”!

Foto: Printscreen Youtube

Krstarili su dobro opremljeni snimatelji ove emisije prošlog leta po crnogorskom primorju, širom otvorili oči, pa uspeli da zabeleže gotovo svakoga sa javne scene ko se spustio do plaže. Bilo da su u provodu, radno ili paradno – kamerama nisu umakli. Tako u današnjoj emisiji gledamo četiri dame u kupaćim kostimima, neke uz svoje partnere, neke bez njih.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Specijal otvara trenutno najaktuelnija ćerka, učesnica rijalitija “Zadruga” – Luna Đogani. Ona se prošlog leta odmarala na plaži sa svojom majkom Anabelom Atijas, poznatoj po vitkoj liniji i večitom mladalačkom izgledu. Kada ih vidite zajedno u kupaćim kostimima, pitaćete se koja je zgodnija i atraktivnija.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Na plaži je bila i pevačica Viki Miljković. Brigu od njenoj koži pored mora preuzeo je njen suprug, brižno joj utrljavajući kremu za sunčanje, ali Viki to nije bilo dovoljno zaštite, pa se obratila i estetskim hirurzima. Kakvu je intervenciju imala pred kamerama “Paparazzo lova”, saznaćete sutra.

Foto: Printscreen Youtube

Za kraj gledamo jedan par koji je na korak do “ludog kamena” odlučio da se malo odmori i razonodi u Jadranskom moru – Filip Živojinović i Aleksandra Prijović u tinejdžerskoj zabavi na plaži!

Ne propustite "Letnji specijal 2" ove srede u emisiji "Paparazzo lov" od 22 sata na TV Pink

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Anabela Atijas

#Filip Živojinovć

#Luna Đogani

#Paparazzo Lov

#Televizija Pink

#Violeta Viki Miljković

#emisija

'