AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa politikologom dr Jelenom Vukoičić, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo" Duškom Vukajlovićem i Milanom Lađevićem, glavnim urednikom "Srpskog telegrafa".

Da li bi, posle odluke nekih država da u zakon stave neutralno seksualno opredeljenje, bespolna oznaka “roditelj” mogla da stigne i do srpskih službenih formulara, kako je Kanada izbrisala i mamu i tatu, kako se kaže treći rod, fluidni ili neutralni rod, da li je srpska porodica, već načeta "ekskluzivitetima" sa Zapada, da li bi mogla biti još više poljuljana ako ovakvi predlozi stignu i do nas i može li to da utiče na psihologiju mladih? O ovim pitanjima jutros razgovaramo sa psihijatrom prof.dr Jovanom Marićem, članom Predsedništva SPS-a Borisom Milićevićem i predsednikom Narodnog slobodarskog pokreta Miroslavom Parovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li nam stiže jedno od deset najtoplijih leta u istoriji, kako vrućine prete našem zdravlju, u koje zamke upadamo kod rashlađivanja organizma i da li je veći šok visoka spoljna ili niska sobna temperatura? Odgovore na ova pitanja čućemo od meteorologa Gorana Mihajlovića, predsednika Društva neurologa Srbije prof.dr Ranka Raičevića i načelnika Kardiologije III Kliničkog centra Srbije prof.dr Dragana Simića.

Kako se poznati beogradski advokat Toma Fila našao u središtu akcije “Kaktus”,po čijem nalogu i kako je prisluškivan,ali i ko koga danas može da prisluškuje i da li je moguće otkriti da nam je neko za petama?Kome su dostupni prisluškivači i špijunska oprema?Gosti, na ovu temu, biće advokat Toma Fila i privatni detektiv Stevan Đokić.

U proteklih nekoliko dana građani Srbije bili su taoci nekolicine koji su zbog navodnog nezadovoljstva cenama goriva blokirali saobraćaj širom naše zemlje. Kakva je situacija ovoga jutra na srpskim saobraćajnicama, ko je odgovoran za ovaj teror građana i kako će policija reagovati ukoliko dođe do novih blokada puteva i ulica, tema je o kojoj ćemo danas razgovarati sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Zlatu Numanagić sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Nemanjići - podela carstva".

Katarina Didanović predstaviće nam svoju novu pesmu koju je snimila u duetu sa Rastom, a koja nosi naziv "Moj muškarac".

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova

#Novo jutro

'