separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Lud provod uz vulgarne i lascivne DEVERUŠE!


Komedija “Deveruše”, u utorak na Pink 2 od 20 sati


Iako je komedija, film “Deveruše” (eng. Bridesmaids) iz 2011. godine reditelja Pola Fajga ima oznaku R, što znači da nije za decu ispod 17 godina, jer su Kristin Vig (koja tumači glavnu ulogu) i Eni Mumolo (sporedna uloga) napisale scenario protkan crnim humorom, vulgarnim opaskama i lascivnim scenama. Pod producentskom palicom slavnog Džada Apatova, ovo nagrađivano ostvarenje, koji je pred gledaocima TV Pink 2 večeras u 20 sati, bilo je veliki bioskopski hit, a umakla su mu dva Oskara (za najbolji scenario – Vig i Mumolo, i sporednu žensku ulogu - Melisa MekKarti). U ostalim ulogama su: Rouz Bern, Eli Kemper, Maja Rudolf, Rebel Vilson, Teri Krus, Džon Hem i drugi.

Autor: Promo

Priča prati Eni, devojku u trećoj deceniji života, kojoj je propao posao sa poslastičarnicom, pa je izgubila svu imovinu, a potom i dečka. Prinuđena da prodaje nakit i deli stan sa nepodnošljivim cimerom i njegovom sestrom, Eni počinje da gubi nadu da će joj sutra biti bolje. Njena nova simpatija nema vremena za nju, jer je preokupljen sobom, a jedino svetlo u tom životnom tunelu pruža joj najbolja prijateljica Lilijan.

Autor: Promo

Zaplet priče počinje kada je Lilijen pozove da joj bude kuma na venčanju. Eni, naravno, prihvata, pa upoznaje i ostale deveruše, uz koje će provesti dragoceno vreme i promeniti neke stavove o životu.

Autor: Promo

Ne propustite komediju “Deveruše” večeras u 20 sati na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: J. P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti