AKTUELNO

Osim što nisu došli da pomognu pri radovima, šuraci možda taje mnogo veću zaveru protiv Vite!

Uzbudljiva i napeta je peta emisija petog ciklusa serijala „Kuća od srca“, koja je na programu TV Pink u utorak, 12. juna od 22 sata.

A počela je romantično – na gradilištu gde niče novi dom za devetočlanu porodicu Stamenković, kojima je obnova kuće neophodna kako sedmoro Vitine i Nedeljkine dece ne bi ponovo završili u nekom domu, Žarko Lazić je kleknuo na kolena, a Jelena Matijašević mu se zaklela na večno zajedničko betoniranje.

Foto: Printscreen Youtube

Ta iskra ljubavi dala je elan celoj ekipi, ali ostalo je otvoreno pitanje da li će voditeljki par ostati zajedno na ovom serijalu. - Žarko, ja tebe ne napuštam, samo ti kažem da ću biti odsutna i da ću putovati – rekla je Jelena kolegi. - Ne razumem zašto sada imaš takav stav. Ja sam glumica!

Foto: Printscreen Youtube

Na tu konstataciju Lazić joj je odbrusio – „super“: - I ovde si glumila. Sve vreme si glumila da si mi prijatelj.

Celu situaciju posmatrao je domaćin Vita, pitajući se da li će mu još i njihovi problemi ugroziti izgradnju kuće. Kao da mu njegovih nije dovoljno - rok za završetak radova se bliži, a pomoći niotkuda.

Foto: Printscreen Youtube

- Davao sam im, brate, i za karte i za 'leba, i za s 'leba, i plaćao sam im kirije, sve živo, čuvao sam ih kao bubreg u loju na Petlovom brdu i evo dokle su me doveli, do prosjačkog štapa, u šupi da živim – kroz suze i bes govorio je Vita o braći njegove supruge Nedeljke.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, osim što nisu došli da pomognu pri radovima, šuraci možda taje mnogo veću zaveru protiv Vite.- Postoji mogućnost da kada se sve ovo završi za vas, dođe ujak i sve vam uzme – pitala je Jelena najstarijeg sina Stamenković, što je ovaj sramežljivo potvrdio, nakon čega je voditeljski par odlučio da potraži savet advokata, kako bi sprečili da Vita ostane i bez doma i bez porodice.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će se razrešiti porodična drama, saznećete ako i ovog utorka od 22 sata budete uz TV Pink i humanitarni serijal “Kuća od srca”.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'