separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Porodične razmirice prete da ugroze budućnost Stamenkovićima, junacima „Kuće od srca“, utorkom na TV Pink od 22 sata! SVE SAM IM DAO, DO PROSJAČKOG ŠTAPA SU ME DOTERALI


Osim što nisu došli da pomognu pri radovima, šuraci možda taje mnogo veću zaveru protiv Vite!


Uzbudljiva i napeta je peta emisija petog ciklusa serijala „Kuća od srca“, koja je na programu TV Pink u utorak, 12. juna od 22 sata.

A počela je romantično – na gradilištu gde niče novi dom za devetočlanu porodicu Stamenković, kojima je obnova kuće neophodna kako sedmoro Vitine i Nedeljkine dece ne bi ponovo završili u nekom domu, Žarko Lazić je kleknuo na kolena, a Jelena Matijašević mu se zaklela na večno zajedničko betoniranje.

Autor: Printscreen Youtube

Ta iskra ljubavi dala je elan celoj ekipi, ali ostalo je otvoreno pitanje da li će voditeljki par ostati zajedno na ovom serijalu.

- Žarko, ja tebe ne napuštam, samo ti kažem da ću biti odsutna i da ću putovati – rekla je Jelena kolegi. - Ne razumem zašto sada imaš takav stav. Ja sam glumica!

Autor: Printscreen Youtube

Na tu konstataciju Lazić joj je odbrusio – „super“:

- I ovde si glumila. Sve vreme si glumila da si mi prijatelj.

Celu situaciju posmatrao je domaćin Vita, pitajući se da li će mu još i njihovi problemi ugroziti izgradnju kuće. Kao da mu njegovih nije dovoljno - rok za završetak radova se bliži, a pomoći niotkuda.

Autor: Printscreen Youtube

- Davao sam im, brate, i za karte i za 'leba, i za s 'leba, i plaćao sam im kirije, sve živo, čuvao sam ih kao bubreg u loju na Petlovom brdu i evo dokle su me doveli, do prosjačkog štapa, u šupi da živim – kroz suze i bes govorio je Vita o braći njegove supruge Nedeljke.

Autor: Printscreen Youtube

Međutim, osim što nisu došli da pomognu pri radovima, šuraci možda taje mnogo veću zaveru protiv Vite.

- Postoji mogućnost da kada se sve ovo završi za vas, dođe ujak i sve vam uzme – pitala je Jelena najstarijeg sina Stamenković, što je ovaj sramežljivo potvrdio, nakon čega je voditeljski par odlučio da potraži savet advokata, kako bi sprečili da Vita ostane i bez doma i bez porodice.

Autor: Printscreen Youtube

Da li će se razrešiti porodična drama, saznećete ako i ovog utorka od 22 sata budete uz TV Pink i humanitarni serijal “Kuća od srca”.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti