separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

BUDITE UZ TV PINK: Uživajte u lepotama Bara uz 'Žikinu šarenicu'!


"Žikina šarenica" vas vodi kroz znamenitosti i lepote Bara.


Ovog vikenda karavan emisije "Žikina šarenica" je u Crnoj Gori, a nakon subote provedene na Svetom Stefanu, ove nedelje razglednicu Crne Gore možemo razgledati direktno iz Bara, tačnije iz dvora kralja Nikole.

Autor: Printscreen

Za uživanje u dobroj muzici možemo da zahvalimo sopranu Aleksandri Vojvodić-Jovović, pevačici Andrei Demirović, bendovima "Akademia" i "Grimm", kao i violinistkinji mr Dini Desančić i harmonikašu Safetu Drljan.

Autor: RTV Pink

KUD "Jedinstvo" nam je predstavio splet igara iz Crne Gore. 

Autor: Printscreen

Autor: Printscreen

Spektakl su nam priredili i plesni ansambl "Habanera", kao i devojčice iz baletske škole  "Princeza Ksenija".

Autor: Printscreen

Ne propustite "Žikinu šarenicu" uživo iz Bara samo na TV Pink! Očekuje vas još fenomenalnih priča i pejzaža!

Direktor "Kulturnog centra Bar" Ćazim Nikezić i umetnički direktor festivala "Barski ljetopis" Ksenija Popović govoriće o kulturnim događajima koji će obeležiti leto u ovom gradu, a Žika Nikolić će ugostiti i slikara Gorana Ćetkovića i Željka Milovića, prozaistu, novinara, publicistu i muzičkog kritičara.

Autor: Tanjug, Tv Pink Printscreen

O turističkoj ponudi Bara govoriće Radovan Orlandić, direktor akcionarskog društva "Marina Bar", predstavnik "Komunalne djelatnosti Bar" Dragan Đonović, menadžer za kruzing brodove "Allegra" Aleksandar Vukić i predsednik mesne zajednice Crmnica Đuro Marković.

U dvoru kralja Nikole biće i predstavnici različitih Nevladinih organizacija - predsednik NVO "Društvo maslinara Bar" Ćazim Alković, predsenik NVO udruženje vinara i vinogradara "Crmnički vranac" Ilija Klisić, predstavnik NVO udruženje vinara i vinogradara "Crmnice i Paštrovića" Miloš Rajković, predsednik NVO udruženje pčelara "Matica" iz Virpazara Marjan Plantak, predsednik NVO udruženje pčelara "Pčela" iz Bara Milan Isidorović, predsednik NVO "Klaster turizma i kreativne industrije Bar" Olja Fatić i predstavnik suvenira Mira Babić, volonterke iz NVO "Žene Bara kuvaju srcem" i Alen Efović iz NVO "Humanitarna familija".

Autor: TV Pink

U ovonedeljnoj emisiji upoznaćete i poznate barske sportiste: Đorđa i Paja Pavićevića iz KK "Mornar", Almira Cecunjanina iz karate kluba "Bar" i Sonju Simonovsku, međunarodnog odbojkaškog sudiju i sportskog radnika. Gosti će biti i Branislav Bane Nenezić, direktor "Sportskog centra Bar", i predsednik izviđačkog odreda "24 novembar" iz Bara, Miodrag Tanjo Masoničić.

"Žikina šarenica" - Vaša dobra navika!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti