separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Drama ZAHTEV večeras u 23.30h na Pink 2!


Pohlepa će imućnog irskog imigranta u Kaliforniji voditi od velikog bogatstva do totalne propasti


Priču smeštenu u vreme zlatne groznice u Kaliforniji napisao je Tomas Hardi u noveli "Gradonačelnik Kasterbridža", a reditelj Majkl Vinterbotom je na osnovu nje 2000. snimio vestern dramu “Zahtev” (eng. Claim), koja je večeras u 23.30 časova na Pink 2. U glavnim ulogama su: Piter Malen, Mila Jovović, Ves Bentli, Nastasja Kinski, Sara Poli, Širli Henderson...

Autor: Promo

Godina je 1867. Irski imigrant Dilon skrasio se u Kaliforniji i tokom zlatne groznice, koja je trajala godinama, uspeo dobro da se snađe. Šta više - u njegovom vlasništvu su skoro svi važniji poslovi u gradu Kingdom Kam - ako neko želi da kopa zlato, iznajmi sobu, otvori račun u banci, pa čak i piće da naruči, mora da se obrati Dilonu.

Autor: Promo

Jedna od retkih profitabilnih delatnosti u gradu koju ne poseduje je bordel koji vodi Lucija, njegova ljubavnica. Okolnosti se donekle menjaju kada agent Central Pacifik železnice dođe i otkrije svoje planove da treba da trasira prugu u okolini. Dilon, osetivši da je odlična prilika na pomolu, skreće sa ucrtanog puta da bi osigurao da pruga prođe kroz Kingdom Kam, i time ojača trgovačke aspekte grada.

Autor: Promo

U isto vreme, u grad stižu i dve žene - prelepa ali poremećena Elena i njena ljupka ćerka tinejdžerka Houp. Njihovo prisustvo je veoma problematično za Dilona, jer su oni ključ mračne tajne koju on krije od stanovnika Kingdom Kama.

Ne propustite dramu “Zahtev” večeras u 20 časova na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: J. P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti