AKTUELNO

Ovog vikenda ne propustite emisiju "Žikina šarenica".

Ovog vikenda karavan emisije "Žikina šarenica" je u Crnoj Gori, a nakon subote provedene na Svetom Stefanu, nedeljna emisija će se od 8:30 časova emitovati iz Bara, tačnije iz dvora kralja Nikole.

Foto: RTV Pink

Za dobru muziku će u Baru biti zaduženi sopran Aleksandra Vojvodić-Jovović, pevačica Andrea Demirović, bendovi "Akademia" i "Grimm", kao i violinistkinja mr Dina Desančić i harmonikaš Safet Drljan.

Kao što se navikli, i ovog puta gosti će biti razna kulturno-umetnička društva - KUD "Jedinstvo" koje će predstaviti splet igara iz Crne Gore, KUD "Rumija" sa igrama iz Vojvodine i KUD "Sveti Jovan Vladimir" sa spletom igara iz Grčke. Gosti će biti i plesni ansambl "Habanera", kao i pomoćnik dikrektora baletske škole "Princeza Ksenija", Ana Halas.

Direktor "Kulturnog centra Bar" Ćazim Nikezić i umetnički direktor festivala "Barski ljetopis" Ksenija Popović govoriće o kulturnim događajima koji će obeležiti leto u ovom gradu, a Žika Nikolić će ugostiti i slikara Gorana Ćetkovića i Željka Milovića, prozaistu, novinara, publicistu i muzičkog kritičara.

Foto: Promo

U ovonedeljnoj emisiji upoznaćete i poznate barske sportiste: Đorđa i Paja Pavićevića iz KK "Mornar", Almira Cecunjanina iz karate kluba "Bar" i Sonju Simonovsku, međunarodnog odbojkaškog sudiju i sportskog radnika. Gosti će biti i Branislav Bane Nenezić, direktor "Sportskog centra Bar", i predsednik izviđačkog odreda "24 novembar" iz Bara, Miodrag Tanjo Masoničić.

O turističkoj ponudi Bara govoriće Radovan Orlandić, direktor akcionarskog društva "Marina Bar", predstavnik "Komunalne djelatnosti Bar" Drgan Đonović, menadžer za kruzing brodove "Allegra" Aleksandar Vukić i predsednik mesne zajednice Crmnica Đuro Marković.

U dvoru kralja Nikole biće i predstavnici različitih Nevladinih organizacija - predsednik NVO "Društvo maslinara Bar" Ćazim Alković, predsenik NVO udruženje vinara i vinogradara "Crmnički vranac" Ilija Klisić, predstavnik NVO udruženje vinara i vinogradara "Crmnice i Paštrovića" Miloš Rajković, predsednik NVO udruženje pčelara "Matica" iz Virpazara Marjan Plantak, predsednik NVO udruženje pčelara "Pčela" iz Bara Milan Isidorović, predsednik NVO "Klaster turizma i kreativne industrije Bar" Olja Fatić i predstavnik suvenira Mira Babić, volonterke iz NVO "Žene Bara kuvaju srcem" i Alen Efović iz NVO "Humanitarna familija".

Ne propustite "Žikinu šarenicu" uživo iz Bara u nedelju 10. juna od 8:30 časova samo na TV Pink!

"Žikina šarenica" - Vaša dobra navika!

Foto: TV Pink

Autor: M. Đ.

#Bar

#Crna Gora

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'