AKTUELNO

Oscarovac Kuba Guding Džunior i Val Kilmer u priči o surovom korporacijskom svetu

Priču koja nam opisuje zloupotrebe modernih tehnologija i surovi svet korporacija režirao je 2009. godine Erni Barbaraš u filmu “Prisilno kodiran” (eng. Hardwired), koji je večeras u 22.30 časova na Pink 2. Glavne uloge poverene su oscarovcu Kubi Guding Džunioru i Valu Kilmeru.

Radnja se odvija nakon tragične saobračajne nesreće u kojoj je glavni junak – Luk Gibson izgubio suprugu. I on je bio povređen, a kada se probudi u bolnici saznaje da je njegov idilični život na rubu uništenja. Uz to, u telo mu je ugrađen smrtonosan mikročip, koji je pod nadzorom direktora firme “Houp Indastriz”.

Foto: Promo

Gibsona počinju da proganjaju čudne vizije, viđa poruke u glavi, a prošlost mu je izmenjena. Jedina nada za njegovo preživljavanje leži u grupi mladih hakera odmetnika koji možda znaju kjluč kako da spreče opasnu korporaciju pre nego što bude prekasno.

Ne propustite naučno-fantastičnu akciju “Prisilno kodiran” večeras u 22.30 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Kuba Guding Džunior | Cuba Gooding Jr.

#Pink 2

#Televizija Pink

#Val Kilmer

'