AKTUELNO

Prema preliminarnim rezultatima agencije za istraživanje TV gledanosti Nilsen, TV Pink je i u danu iza nas zvanično najgledanija televizija u Srbiji.

Pored ostvarenog rezultata u totalu koji je TV Pink izdvojio na sam vrh, naša televizija ostvarila je odlične rezultate i u ciljnim grupama ženske publike, populacije od 18-49 godina, ali i urbana publike čiji je izbor bio upravo Pink.

Foto: RTV Pink

Novi zapleti u serijama “Ćerke”, “Elif” i “Istanbulska nevesta” pratila je verna Pinkova publika.

Foto: RTV Pink

Rijaliti program “Zadruga” u gotovo svim direknim uključenjima u samom je vrhu gledanosti, dok se specijalna emisija “Zadruga-porodice zadrugara” sa preko 1.200.000 gledalca našla među najgledanjim emisijama u danu svih TV emitera.

Foto: RTV Pink

Emisija “Zadruga-gledanje snimaka” sa udelom u gledanosti od čak 27% visokorangirana je na zvaničnoj top listi, dok je verna pinkova publika i u danu iza nas sve najvažnije vesti saznala upravo u našim informativnim emisijama.

Foto: TvPink Printscreen

“Popodnevni dnevnik TV Pink” najgledanija je informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok su među najgledanijim i “Nacionalni dnevnik u 13” i “Nacionalni dnevnik”. Jutarnji program naše televizije “Novo jutro” zvanično je najgledaniji je jutarnji format svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju. Ostanite uz vašu TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'