AKTUELNO

Putovanje sa jednog na drugi kraj Amerike ostavlja slučajnim partnerima prostor za razmišljanje u kom će pravcu nastaviti živote

Kompletno autorsko delo Amerikanca Sema Džegera - “Odvedi me kući” (eng. Take me home) iz 2011. godine, za koje potpisuje scenario, režiju, produkciju i tumači glavnu ulogu, na programu Pink 2 je danas u 17.15 časova. Sem je ovu romantičnu komediju smestio na dugo putovanje Amerikom, a za partnerku na setu izabrao je svoju suprugu Embel Džeger, sa kojom ima troje dece. U ostalim ulogama su: Viktor Garber, Lin Šej, Bri Tarner...

Foto: Promo

Priča počinje teškom situacijom u kojoj se našao glavni junak Tom. Pošto je dobio otkaz na poslu, stanodavac mu izbacuje stvari na hodnik i on više nema ni gde da prenoći. Prinuđen da se nekako snađe kako bi zaradio novac, Tom počinje da radi kao ilegalni taksista na ulicama Njujorka.

Isti taj dan ni Kler nije doneo ništa dobro – videla je supruga kako koketira sa sekretaricom, a potom su joj javili da je njen otac, na drugom kraju Amerike, doživeo srčani udar.

Foto: Promo

Očajna i besna, Kler odlučuje da plati taksi od Njujorka do Kalifornije i tako naleće na Toma. On isprva odbija tako dugačak put, ali seda sa Kler u auto i putovanje počinje... Putovanje koje ovim slučajnim partnerima ostavlja prostor za razmišljanje u kom će pravcu nastaviti živote i da li će se osvrtati za onim što su ostavili iza sebe ili se okrenuti mogućnostima koje su se na putu otvorile.

Foto: Promo

Ne propustite romantičnu komediju “Odvedi me kući” danas u 17.15 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'