AKTUELNO

Novo izdanje emisije 'Kontravizija' donosi vam, kao i svake nedelje, puno smeha, dobre zabave i odlične goste.

Legendarni Živorad Žika Nikolić, autor Žikine šarenice govorio je za emisiju "Kontravizija" autora i voditelja Lava Pajkića, kako mu je na “novom” random mestu, šta misli o sumnjivim poslovima između predsednika Srbije i istorijskih ličnosti, ali i o tome kako se snašao u stolici Skupštine grada Beograda.

- Proveo sam ceo dan u Skupštini, bilo je vrlo zanimljivo jer se prvi put srećem sa ulogom odbornika. Pratio sam skupštine kao novinar, ali je ovo sasvim drugačije - kaže Nikolić, dodajući da Beogradu, gradu koji smatra najlepšim na svetu, želi da pomogne da nastavi da se razvija.

Foto: TV Pink

Komentarišući opoziciju i Dragana Đilasa, Nikolić kaže da je ranije sarađivao sa njim i da nije očekivao da će da "prasne".

- Izgleda da mu je otišao osigurač - kaže autor "Žikine šarenice".

A, govoreći o “skandaloznoj” saradnji predsednika Srbije sa Dragutinom Dimitrijevićem Apisom, Milutinom Milankovićem, Lazarem Dunđerskim i drugima, Nikolić kaže da je primetio da mnogi gledaoci poznaju ove ličnosti i da imaju razne primedbe na njihove zajedničke poslove ili međusobne sukobe.

Obišao sam dvorce Dunđerskog koji su pretvoreni u odbor SNS - rekao je Žika Nikolić kroz smeh i istakao da mu je najlepši dvor u Bečeju.

Foto: TV Pink

Govoreći o saradnji sa Televizijom Pink, Nikolić kaže da ima odličnu ekipu sa kojom ne postoji niti jedan problem, a posebno mu se, kako kaže, dopada što niko nikada nije rekao da nešto ne može biti izvedeno ili učinjeno.

- Radimo “Žikinu šarenicu” od marta i nikada nije bilo da nešto nije izvodljivo. Kada tražim nešto zahtevnije, ako ne može da se izvede danas, bude gotovo koliko sutra - ističe zadovoljni Žika.

Foto: Pink.rs

Nikolić je u “Kontraviziji” najavio velike planove za "Žikinu šarenicu", a o čemu se radi, pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Živorad Žika Nikolić

'