AKTUELNO

Pao mu je mrak na oči!

Miki Đuričić juče je samoinicijativno odlučio da napusti najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu, te je samim tim, prema pravilima Velikog šefa, diskvalifikovan. Međutim, nekoliko dana pre nego što je postupio ovako, on je sa svojim cimerima gostovao u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković.

Foto: RTV Pink

Pored Mikija, u današnjem izdanju emisije "Magazin In" gostovali su Marija Ana Smiljanić, Filip Đukić, Zorica Marković, Miljana Kulić i Mina Vrbaški. Oni su pričali o svom ponašanju u rijalitiju, a najviše o svađama i psovkama koje su glavni deo njihovog života u Zadruzi. Baš na tu temu, Miki je imao šta da kaže:

Kad vas neko konstantno provocira, čovek pukne, zatvoren prostor, nemaš cigara, padne vam mrak na oči pa krenete da psujete jer više ne znate šta da radite. Nema opravdanja za ove naše postupke, od nas 36 samo Tanju nisam čuo da opsuje i Vojketa - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno je da Miki nije mogao da se iskontroliše kao Vojke ili Tanja, koje je pohvalio, što se pokazalo i juče, a da li će svoje ponašanje promeniti napolju, ostaje nam da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Magazin In

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'