AKTUELNO

Priča o spletkama, osećaju krivice i zabranjenim strastima sa Danijelom Dej-Luisom, Mišel Fajfer i Vinonom Rajder

Nominovana za pet Oskara, a ovenčana samo jednim (za najbolji kostim), drama “Doba nevinosti” (eng. Age of innocence) iz 1993. godine, legendarnog reditelja Martina Skorsezea, na programu Pink 2 je danas u 17.15 časova. Priču o spletkama, osećaju krivice i zabranjenim strastima, snimljenu po romanu Idit Vorton, američke književnice, koja je za ovo delo iz 1920. nagrađena Pulicerovom nagradom, izneli su Danijel Dej-Luis, Mišel Fajfer i Vinona Rajder.

Foto: Promo

Radnja se odvija u raskošnom okruženju njujorškoga visokog društva i prati uglednog mladog advokata Njulenda Arčera, koji planira veridbu sa lepom i primernom gospođicom Mej Veland. Prema svim merilima vrednosti toga doba, njihov brak deluje idealno, a i sama Mej se veoma raduje budućem životu uz supruga.

Foto: Promo

Međutim, savršeni red u njihovom društvu narušiće dolazak Mejine rođake, grofice Elen Oleanka, koja se vratila iz Evrope u Njujork, jer želi da se razvede od muža. Ona je slobodoumna i nekonvencionalna osoba, koja se teško uklapa u stroga pravila i nerado prihvata društvene norme.

Foto: Promo

Iako protiv svoje volje, Njulend polako potpada pod uticaj grofice i uskoro se snažno zaljubljuje u nju. I ona ima snažna osećanja prema njemu, ali zbog rođake Mej odustaje od muškarca kojeg voli. I Njulend je na mukama, jer mora da donese odluku: hoće li oženiti verenicu ili izabrati ženu koju voli.

Foto: Promo

U ostalim ulogama su: Džeraldina Čaplin, Meri Bet Hart, Stjuart Vilson i drugi.

Ne propustite čuvenu dramu “Doba nevinosti” danas u 17.15 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Doba nevinosti (Age of innocence) | 1993.

#Film

#Mišel Fajfer

#Pink 2

#Televizija Pink

#Vinona Rajder

'