AKTUELNO

Ne propustite 22. epizodu serije Radoša Bajića.

Dvadeset i druga epizoda popularne vikend-serije "Šifra Despot", "Mobilne i druge veze", gledaoce TV Pink očekuje večeras od 21 čas.

Pored Ljiljane Stjepanović kao baka Savke, Olge Odanović kao strine Agbabice i Radoša Bajića kao Jova Agbabe, u život glavnog junaka Despota Despotovića se vraća još jedan lik - njegov prijatelj Ćira, kog tumači majstor komedije Boris Milivojević.

Foto: RTV Pink

Despotova i Milenina ljubav je prošla još jedan test. I pored mnogih komplikacija u Vrnjačkoj Banji, problema sa Pekom Pljevljakom i Slađom cvećarkom, situacija se vratila u normalu.

Foto: RTV Pink

Doduše, ne baš sve, jer će nevolje sa autom Jova Agbabe kulminirati.

Foto: RTV Pink

Na vratima kuće Despotovića se pojavljuje Despotov drug Ćira (Boris Milivojević) - lepo obučen i zalizan, izlazi iz službenog automobila.

Foto: RTV Pink

Uz kafu, Despot saznaje o Ćirinom novom zaposlenju u državnoj službi i dobija ponudu za "poslić" koji bi mu doneo ogromnu zaradu. Naravno pod uslovom da sve ostane u tajnosti jer se očigledno radi o sumnjivim poslovima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Despot pristaje, a Života i Rumenka slute da će se uvući u nevolju.

Foto: RTV Pink

Da li će Ćira po drugi put doneti probleme u Despotovu svakodnevicu, saznaćete u 22. epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "Mobilne i druge veze",  večeras od 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Boris Milivojević

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'