AKTUELNO

Ovim je potvrdila da je u romansi sa fudbalerom?

Domaći mediji danima bruje o emotivnoj vezi pevačice Katarine Grujić i fudbalera Ognjena Vranješa, međutim ona nije želela da za medije potvrdi ovu ljubavnu romansu. Gostujući u emisiji ''Amidži šou'', pevačica je istakla da joj je fudbalski klub AEK, za koji igra Vranješ prirastao srcu, ali je govorila i o poseti Atini.

Foto: TV Pink Printscreen

- U Atini sam bila privatno, malo da odmorim, par dana. AEK mi je prirastao srcu. Stvarno ne volim da pričam o svom privatnom životu. Žao mi je što su ljudi odmah počeli da pišu o takvim stvarima. Naravno da sam srećna, to se i vidi po meni, samo ću toliko da kažem i da demantujem sve priče koje su pisane po novinama, one loše - rekla je Katarina u emisiji ''Amidži šou'', nakon čega joj je uručen poklon - dres sa natpisom Vranješ, a ona je prokomentarisala da u takvom dresu spava.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne znam zašto mi poklanjaš moju pidžamu. To me interesuje, ali dobro, rezervu uvek treba imati - rekla je pevačica kroz osmeh.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TUŽNO JE KAD NEKO OD SVOG DETETA PO SVAKU CENU PRAVI ŽRTVU: Anabela nas je lažno optužila i čist humor pretvorila u patetiku!

Pogledajte kako je to izgledalo:

Autor: Pink.rs

#Katarina Grujić

#Ognjen Amidžić

#Ognjen Vranješ

'