AKTUELNO

Izvrsna triler drama Rodžera Mičela bavi se pitanjem “Šta ako?”

Kako nam se život može promeniti u deliću sekunde opisuje triler drama iz 2002. godine “Kobno prestrojavanje” (eng. Changing Lanes), koja je večeras u 20 sati na Pink 2. U režiji Rodžera Mičela, uloge dvojice stranaca koji se pretvoraju u nemilosrdne suparnike tumače Semjuel Džekson i Ben Aflek, a uz njih su i Toni Kolet, Amanda Pit, Vilijem Hart...

Foto: Promo

Priča počinje tokom saobraćajnog špica u jednoj od najprometnijih njujorških ulica. Tog kobnog dana, kasneći na sud, uticajni advokat Gevin Benek hitro vozi kroz grad. Na istu adresu je pošao i Dojl Gipson, alkoholičar i agent osiguranja, koji na sudu treba da čuje odluku da li će mu dozvoliti da viđa decu nakon razvoda braka.

Foto: Promo

U toj trci njih dvojica se sudaraju automobilima, a Gevin, kako ne bi zakasnio na sud gde ga očekuje multimilionska parnica, ostavlja ček zbunjenom Dojlu i napušta mesto sudara ne pristavši da ga poveze. Dojl zato kasni na sudsku raspravu gde treba da dokaže da može da brine o svojim sinovima, pa sudija strateljstvo dodeljuje njegovoj bivšoj supruzi.

Foto: Promo

U međuvremenu, Gavin shvata da je fascikla sa vrlo važnim podacima za slučaj koji vodi, ostala kod Dojla na kolima. Zbog te fascikle, dvojica potpunih stranaca, naizgled različitih tipova ljudi, postaju nemilosrdni suparnici, koji će se svojski potruditi da jedan drugom zagorčaju život. Istovremeno, oni će spoznati svoju prirodu...

Ne propustite triler dramu “Pogrešno prestrojavanje” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Ben Aflek

#Film

#Kobno prestrojavanje (Changing Lanes) | 2002.

#Pink 2

#Semjuel El Džekson

#Televizija Pink

'