AKTUELNO

Da li će kantri muzičar u usponu uspeti da napravi karijeru pored nestabilne i zaboravljene pevačice, koju tumači Gvinet Paltrou?

Scenaristkinja i rediteljka Šejna Festi snimila je 2010. godine film „Kantri u srcu“ (eng. Country Strong), u kojoj ćemo danas od 17.00 na TV Pink 2, videti kako funkcioiše svet najpopularnije muzike u Americi – kantri. U glavnim ulogama ove muzičke drame su Gvinet Paltrou, Garet Hedland, Tim MekGrou i Lejton Mester.

Foto: Promo

Na početku priče upoznajemo Bou, mladog kantri kantautora u usponu. Njegova želja za uspehom u muzičkom svetu dovodi ga do zaboravljene i emotivno nestabilne kantri zvezde Keli, sa kojom započinje vezu i ubrzo kreću na turneju. Iako je Keli udata za Džejmsa, i on kreće sa njima kao organizator i menadžer turneje, a ubrzo im se pridružuje i nekadašnja misica koja takođe želi da postane pevačica.

Foto: Promo

Između koncerata i romantične veze duhovi prošlosti prete da poremete celu turneju.

Foto: Promo

Ne propustite muzičku dramu “Kantri u srcu” danas u 17.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Gvinet Paltrou

#Kantri u srcu (Country Strong) | 2010.

#Pink 2

#Televizija Pink

'