AKTUELNO

Cela Srbija prati najromantičniji događaj - budite i vi deo istog uz Žikinu šarenicu!

Slobodne dane je važno provesti u dobrom društvu, u ludoj zabavi i prijatnoj muzici. Zato je najbolji izbor da vam i ova nedelja počne uz Televiziju Pink i legendarnog Žiku Nikolića. U današnjoj emisiji Žikina šarenica pevaju nam Vera Matović, Jasna Kocijašević, Minja Subota i Hor DKC Beograd.

Foto: TvPink Printscreen

Žika Nikolić i ekipa koja realizuje najpopularniju emisiju ove vrste, vode vas na Svadbu za maštanje - kolektivno venčanje u centru Beograda. Sve detalje ovogodišnjeg događaja imate prilike da saznate tokom emisije, budući da ćemo se direktno uključivati u događanja ispred Skupštine grada.

Foto: Pixabay.com

Organizator kolektivnog venčanja M. M. Tivi ističe da se ove godine obeležava 20 godina ove manifestacije, odnosno 20 godina ljubavi, okupljanja i radosti.

Foto: TV Pink

- Ovim povodom izdali smo knjigu "20 godina kolektivnog venčanja" - rekao je Tivi za Pink.

Foto: TV Pink

On kaže da se 55 parova prijavilo za ovogodišnje kolektivno venčanje i da će u koloni sa Terazija krenuti ka Skupštini grada. Poteškoća nije bilo, i kako ističe, i ove godine je, kao i prethodnih 20, dan topao, vedar i sunčan.

Pre dvadeset godina, na prvom održanom kolektivnom venčanju, ali i danas, mladence je pred skupštinom zabavlja Željko Samardžić sa svojim neprevaziđenim hitovima.

Foto: TV Pink

Kad god sam mogao dolazio sam na kolektivna venčanja. Ovim događajem šaljemo poruku da treba da se volimo i da treba da nas je što više. Lepo je da se ljudi vole i da ljubav pobeđuje. Zbog ljubavi sam danas i došao sa mora, a sutra nastavljam dalje, idem na Cetinje - najavio je Samardžić za Žikinu šarenicu.

Kako kaže, pesma "9.000 metara" gađa mladence u srce, ali i "Sve je moje tvoje", pa im je često teško da izaberu jedan od ova dva legendarna hita.

Foto: TV Pink

Pevač je budućim bračnim parovima poželeo mnogo sreće i ljubavi i izrazio zadovoljstvo što je dugi niz godina uz najromantičniji događaj koji prati cela Srbija.

Foto: TV Pink

Mladenci su presrećni jer je danas dan kada izgovaraju sudbonosno "da", a taj momenat očekuje se oko 11 časova. Ostanite uz Žikinu šarenicu koja ovaj događaj prati iz minuta u minut sa zanimljivim sagovornicima i njihovim pričama.

Uz Žikinu šarenicu uživajte u najboljoj muzici, najinteresantnijim pričama koje nam dolaze iz svih krajeva Srbije i priključite se Žikinim pitalica u kojima, kao i uvek, delimo brojne vredne nagrade.

Foto: TV Pink

Žikina šarenica - vaša dobra navika!

#najava

#žikina šarenica

'