AKTUELNO

Osim što je on kao otac prezadovoljan Draženovim učešćem, Novak ističe da je njegov sin stekao veliku popularnost u rodnoj zemlji.

U večerašnjem poslednjem krugu pred četvrtfinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" gledaoci će uživati u glasu i emotivnoj interpretaciji Dražena Bakovića iz Podgorice.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ovaj maestralni dvanaestogodišnjak koji je osvojio region svojom emocijom, sasvim zasluženo se našao u završnici ovog šou programa, a njegov tata Novak Baković otkrio nam je kada je primetio da Dražen ima sluha.

Primetio sam da Dražen ima talenat pre dve i po godine, mada je i pre toga pokazivao dar za pevanje. Kada smo išli od Podgorice za Mojkovac, on bi stalno pevušio u kolima, čitavih 100 kilometara koliko ima do sela. Tada sam zapravo shvatio da on peva lepo i prijavio sam ga u školu pevanja kod profesorke Snežane Ćosović i Danijela Alibabića - kaže Novak.

Dražen je sam odlučio da se prijavi za "Pinkove zvezdice", a Novak je bio tu da ga podrži i posavetuje.

Odluka da se prijavi za 'Pinkove zvezdice' bila je isključivo njegova odluka, ja sam ga samo podržao. Rekao sam mu da bude opušten, da se druži sa ostalim učesnicima, da nema tremu - rekao je Novak i dodao:
Moram iskreno da kažem, ja imam veću tremu od njega. On čak i nema tremu.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Novaku ne predstavlja problem da sinu pruži sve kako bi unapredio neosporan talenat koji poseduje.

Strpljenje i podrška su najbitniji kada su deca u pitanju. Ne sumnajm da je Dražen na pravom putu i podržaću ga uvek - objasnio je Draženov tata.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim što je on kao otac prezadovoljan Draženovim učešćem u "Pinkovim zvezdicama", Novak ističe da je njegov sin stekao veliku popularnost u rodnoj zemlji.

Baš sam zadovoljan kako se Dražen pokazao u 'Pinkovim zvezdicama'. U Crnoj Gori ga svi podržavaju, prepoznaju ga na ulici gde god pođemo, žele da se fotografišu sa njim, kažu da će glasati za njega. Svi ga obožavaju. Veoma sam ponosan na njega - rekao je za kraj Novak.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Dražen Baković će se za ulazak u četvrtfinale boriti pesmom Tošeta Proeskog "Igra bez granica", zato ne propustite "Pinkove zvezdice" večeras u 21:45 samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Dražen Baković

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'