AKTUELNO

Ljiljanin tata nam je ispričao kako je došlo do toga da se prijavi za "Pinkove zvezdice", ali i kada su prvi put primetili da je muzikalna.

Devetogodišnja Ljiljana Plavšić je svojom pojavom, glasom i sjajnom interpretacijom u četvrtoj sezoni "Pinkovih zvezdica" oduševila žiri, a Goca Tržan je uvek za nju govorila da je rođena pevačica, te ne čudi što je došla do same završnice.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pred njen večerašnji nastup u poslednjoj emisiji pred četvrtfinale, razgovarali smo sa njenim tatom Miroslavom Plavšićem, koji je uz ćerku od samog početka takmičenja.

On nam je ispričao kako je došlo do toga da se Ljiljana prijavi za "Pinkove zvezdice", ali i kada su prvi put primetili da je muzikalna.

Ljilja je pokazivala talenat još kao veoma mala, sa dve godine se već videlo da je muzikalna. Imamo čak i neke snimke na kojima je pravila koncerte i pevala - kaže Miroslav.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ljiljana je i pre želela da se prijavi za najgledanije dečije muzičko takmičenje, ali su njeni roditelji smatrali da je i dalje rano, sve do prošle godine.

Ona je htela još pre dve godine da se prijavi za 'Pinkove zvezdice', ali smo mislili da je još rano. I onda ju je prošle godine na audiciju odvela baba i eto, tako je sve počelo - rekao je Ljiljin tata.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Iako nije lako ulagati u dete čime god da odluči da se bavi, Miroslav kaže da mu nije teško da uradi sve za Ljiljinu sreću.

Teško je pružiti detetu sve uslove za razvijanje talenta, ali što se kaže, živimo za njih. Moramo da ulažemo, u koga ćemo, ako ne u decu - rekao je Miroslav i otkrio šta je posavetovao Ljilju pre šest meseci kada je počelo takmičenje:
Savetovao sam je malo oko pevanja i izbora pesama, nekad me posluša, nekad ne. Tvrdoglava je, mora da bude kako je ona zacrtala.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Kao i svaki roditelj, ponosan je na svoju ćerku, a kaže da su istog mišljenja i njihovi sugrađani.

Prezadovoljan sam njenim učešćem i definitivno imam veću tremu nego ona. Ljilja lako podnosi ovo takmičenje, a mi bogami malo teže. Svi iz Kovilja i naše okoline su prezadovoljni Liljinim učešćem i ponosni su na nju - kaže Miroslav.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ljiljana Plavšić će se u ovonedeljnoj emisiji predstaviti pesmom Saše Kovačevića "Jedra", a očekuju vas nastupi još devetoro talentovane dece, zato ne propustite "Pinkove zvezdice" večeras u 21:45 časova samo na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'