AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Aleksandrom Vasićem, zamenikom glavnog i odgovornog urednika Infromativnog programa TV Pink, Brankom Radunom, političkim analitičarom i Milanom Parivodićem, pravno - ekonomskim konsultantom.

- U Sofiji će danas biti održan Samit lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana na kome će biti potpisana Deklaracija o evropskoj perspektivi zemalja Zapadnog Balkana kao dugoročni cilj. Šta će potpisivanje ove deklaracije značiti za Srbiju, tema je o kojoj ćemo danas razgovarati sa prof. dr Slobodanom Zečevićem sa Instituta za evropske studije, prof. dr Draganom Đukanovićem, sa Fakulteta političkih nauka, Nebojšom Krstićem, marketiniškim stručnjakom i Mišelom Zobenicom iz Centra za proučavanje globalizacije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Da li je zbog rasta tenzija između Grčke i Turske nova katastrofa na pomolu,preti li sukob velikih razmera na Egeju?Zašto se sve češće govori o novom,evropskom NATO-u, da li evropski lideri okreću leđa američkom predsedniku, šta donosi nova bura sa Pacifika i da li bi i kako novonastala geopolitička situacija uticala na Srbiju? Na ovu temu u “Novom jutru” govore prof.dr Ilija Kajtez sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost i vojni analitičar Vlade Radulović,a putem skajpa uključićemo i stručnjaka za borbu protiv terorizma Dževada Galijaševića.

- Kako će Beograd,od 18-20. maja, dočekati 10.000 evropskih turista, da li će šminkanje "Štark Arene" i novi vizuelni identitet biti dodatna motivacija i za košarkaše Real Madrida, CSKA Moskve, Fenerbahčea i Žalgiris Kaunasa i šta o pripremama prestonice za predstojeći "Final Four" kažu predstavnici Grada, a šta sportisti, čućete od bivšeg košarkaša Gorana Grbovića i predsednika Skupštine grada Nikole Nikodijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Gošća rubrike "Pod reflektorima" biće glumica Suzana Petričević sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Plastika" koja će 18. mja biti izvedena u Akademiji 28.

- Biljana Obradovć Bixy predstaviće nam svoju novu pesmu pod nazivom "Vagon" koju je posvetila žrtvama nasilja.

- Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Bobana Rajovića koji će nam predstaviti svoj novi album koji nosi naslov "Dito".

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#Televizija Pink

#najava

'