AKTUELNO

Ponovo je u kampu Kristal Lejk oživljena legenda o serijskom ubici koji se sa hokejaškom maskom sveti za smrt majke

Serijal horor filmova „Petak trinaesti“ (eng. Friday The 13th) počeo je 1980. godine, da bi nakon 11 nastavaka reditelj Markus Nispel 2009. snimio rimejk prvog dela, koji je večeras u 22.30 časova na programu TV Pink 2. Reditelj koji je zaslužan i za novu verziju filma “Teksaški masakr motornom testerom” je za priču o serijskom ubici koji nosi hokejašku masku angažovao mladu glumačku postavu, a oni su: Džerid Padaleki, Danijela Penebejker, Amanda Rigeti, Trevis Van Vinkl...

Foto: Promo

Priča ovoga puta počinje 10 godina nakon što je zatvoren kamp Kristal Lejk, mesto na kome se dogodio masakr koji je napravila Pamela Vurhis, majka deformisanog dečaka Džejsona, koji je poginuo zbog nemara nadležnih. Prema legendi, poslednji preživeli u kampu uspeli su da ubiju majku.

Foto: Promo

Međutim, Džejson ipak nije bio mrtav! Kada je doznao za smrt majke, krenuo je u krvavi osvetnički pohod. Da nije u pitanju samo legenda već istinit događaj, grupa mladih veseljaka uskoro će shvatiti. Istovremeno, Klej Miler je u potrazi za svojom sestrom, koja je nestala zajedno sa prijateljima pre mesec dana.

Foto: Promo

Ne propustite rimejk horora “Petak trinaesti” večeras u 22.30 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Petak trinaesti (Friday the 13th) | 2009.

#Pink 2

#Televizija Pink

'