AKTUELNO

Osma epizoda TV serijala “Trenutak istine” pokušaće uz tim vrhunskih stručnjaka da zaleči stare rane Tanji Marković

Povratak u porodični dom sa ratišta na Kosovu jednu porodicu je zavio u crno, a upoznajemo je večeras u emisiji „Trenutak iz sna“, samo na TV Pink u 23 časa.

Foto: TV Pink Printscreen

Junakinja osme epizode je Tanja Marković, hrabra žena koja već 15 godina nosi ožiljke zadobijene tragičnim slučajem. Naime, njenoj sreći nije bilo kraja kada joj se suprug Saša vratio sa ratišta. On je tada imao 29 godina, ona 18 i bila je u sedmom mesecu trudnoće. Samo su jednu noć proveli zajedno, a kada je on ujutru raspakivao svoj ruksak, odjeknula je strašna eksplozija u kući. Saša je slučajno aktivorao bombu sa ratišta i na mestu ostao mrtav, dok su njegova majka Olga i Tanja bile teško povređene. Božijom voljom njihov sin je u stomaku ostao živ. Majka mu je dala ime Srećko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije se Tanja predavala. Udala se ponovo i sa suprugom Rankom dobila ćerku Anu, ali, osim psihičke boli zbog traume koju je preživela, na njoj su ostali i vidljivi ožiljci.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakodnevno živim sa bolovima – potresno se ispovedala Tanja u emisiji. – Oko me boli, iako ne vidim na njega. Ruka mi seva, kao da ima nešto unutra.

I ima! Tanjino telo je puno gelera, što nosi dodatni rizik po njeno zdravlje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato je ekipa emisije „Trenutak iz sna“, predvođena voditeljkom Tijanom Čurović, prihvatila Tanjin poziv i krenula sa njom kod stručnjaka, koji će učiniti sve da ova hrabra žena više ne oseća fizički bol, ali i da povrati lepotu koja je krasila njeno lice pre tragičnog događaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravi razlozi postojanja estetske hirurgije ogledaju se upravo u ovoj epizodi i zato ne propustite osmu priču TV serijala „Trenutak iz sna“ samo na TV Pink u 23 časa.

Autor: Pink.rs

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'