AKTUELNO

Potpuna dominacija najgledanije televizije u Srbiji!

Televizija Pink i sinoć je bila najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis, čime je publika još jednom potvrdila kome najviše veruje.

Foto: Pink.rs

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", privukao je milionski auditorijum, a žurka koja je sinoć održana u velelepnom zdanju nadomak Beograda držala ja gledaoce prikovane za male ekrane do ranih jutarnjih sati.

Foto: Printscreen Youtube

Uz program ružičaste televizije bila je skoro trećina Srbije, dok je drugoplasirana televizija bila tri puta manje gledana od "Pinka".

Foto: Printscreen

Inače, zadrugare je sinoć zabavljao Beca Fantastik, ali i DJ Đuka i DJ Emil, članovi ekipe Pink radija, koji su već godinama unazad poznati po spektakularnim žurkama prepoznatljivog naziva "Pink radio show". Ekipa koja je angažovana i tokom koncerata Cece Ražnatović, Ace Lukasa, "Amdeus benda", Saše Matića i drugih potrudila se da zadrugare i gledaoce zabavi uz pomoć led robota, CO2 puške, konfeta, vatre, u čemu je zasigurno uspela, o čemu, između ostalog, govori i gledanost sinoćnjeg prenosa iz "Zadruge".

R. L.

#Gledanost

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'