separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

UBEDLJIVO! Ponovo oboreni svi REKORDI GLEDANOSTI, Pink gledala CELA SRBIJA! (FOTO)


Potpuna dominacija najgledanije televizije u Srbiji!


Televizija Pink i sinoć je bila najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis, čime je publika još jednom potvrdila kome najviše veruje.

Autor: Pink.rs

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", privukao je milionski auditorijum, a žurka koja je sinoć održana u velelepnom zdanju nadomak Beograda držala ja gledaoce prikovane za male ekrane do ranih jutarnjih sati.

Autor: Printscreen Youtube

Uz program ružičaste televizije bila je skoro trećina Srbije, dok je drugoplasirana televizija bila tri puta manje gledana od "Pinka".

Autor: Printscreen

Inače, zadrugare je sinoć zabavljao Beca Fantastik, ali i DJ Đuka i DJ Emil, članovi ekipe Pink radija, koji su već godinama unazad poznati po spektakularnim žurkama prepoznatljivog naziva "Pink radio show". Ekipa koja je angažovana i tokom koncerata Cece Ražnatović, Ace Lukasa, "Amdeus benda", Saše Matića i drugih potrudila se da zadrugare i gledaoce zabavi uz pomoć led robota, CO2 puške, konfeta, vatre, u čemu je zasigurno uspela, o čemu, između ostalog, govori i gledanost sinoćnjeg prenosa iz "Zadruge".

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti