separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

NOVO JUTRO: Da li će smrt dva lovca u Banatu inicirati pooštravanje kaznene politike u toj oblasti?


Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!


Štampu danas prelistavamo sa Draganom Vujičićem, novinarom Večernjih novosti, Goranom Petronijevićem, advokatom i Zoranom Ostojićem, novinarom.

 U Sofiji sutra počinje samit na kome će se lideri Evropske unije sastati sa kolegama sa Zapadnog Balkana. Ovo će ujedno biti i prilika da se prvi put nakon hapšenja Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici oči u oči sretnu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik takozvane države Kosovo Hašim Tači. Šta možemo da očekujemo od ovog susreta, tema je kojoj ćemo danas razgovarati sa: Petrom Petkovićem iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Veljkom Odalovićem, generalnim sekretarom Ministarstva spoljnih poslova, Živadinom Jovanovićem iz Beogradskog foruma za svet ravnopravnih i Danicom Marinković, bivšim istražnim sudijom u Okružnom zatvoru u Prištini 

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Koliko su premeštanje američke ambasade u Jerusalim i sukobi na granici Gaze i Izraela,opasne bliskoistočne igre bez granica koje će dovesti do sukoba svetskih razmera,da li je na pomolu sve jače zaoštravanje odnosa unutar samog NATO-a i da li je Amerika načinila istorijske greške koje će je na kraju izolovati,čućemo jutros od profesora Fakulteta političkih nauka dr Miroljuba Jevtića, istoričara Nemanje Starovića i dekana Fakulteta za studije bezbednosti "Educons" prof. dr Miroslava Bjegovića.

Da li će tragedija u Banatu, gde su život izgubila dva lovca, inicirati pooštravanje kaznene politike u toj oblasti, zašto se događaju nesreće u lovu, da li lovci ginu od svog nemara, neznanja ili zanemarivanja pravila, koliko su obučeni i da li postoji oružarska kultura u Srbiji?O tome jutros razgovaramo sa međunarodnim sudijom za trofeje i članom Svetske lovačke organizacije Aleksandrom Ćeranićem i predsednicom Nacionalne asocijacije za oružje Zoricom Subotić.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Ko su ovogodišnji lauerati za Majske nagrade, koje su najveće sportsko priznanje u Srbiji, reći će nam Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije i aktuelni olimpijski prvak u rvanju.

Gošća rubrike "Pod reflektorima" biće glumica Branka Šelić koja će nam otkriti šta će se sve dešavati u novim epizodama serije Šifra Despot.

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Amela Ćemana Ćemu koji će nam predstaviti njegovu novu pesmu koja nosi naziv "Široko"

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti