AKTUELNO

Za razliku od Leonore koja nema tremu kada izađe na scenu, njena mama mnogo stresnije proživljava svaki njen nastup.

Četvrta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkovih zvezdica", iznedrila je nove talente koji su osvojili region, a među njima je i petnaestogodišnja Leonora Gaši.

Ova devojčica iz Beograda ima moćan glas, neverovatnu emociju i harizmu, te ne čudi što je već prvim nastupom oduševila žiri, ali i publiku.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Sada, na pragu četvrtfinala "Pinkovih zvezdica", razgovarali smo sa njenom mamom, Kićom Gaši, koja je ispričala kako gleda na Leonorino učešće u ovom šou programu, kako njoj izgleda ovo takmičenje, ali i kada je primetila ćerkin talenat.

Videla sam da ima talenat dok je još bila mala, sa dve-dve i po godine. Odmah se videlo da je veoma talentovana i da će se baviti muzikom - počela je priču Kića.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ona je od samog početka bila uz ćerku i dala joj bezuslovnu podršku kada je odlučila da se prijavi za ovaj šou program.

Uvek sam je podržavala, isto je bilo i kada je odlučila da se prijavi za "Pinkove zvezdice". Moje je da je podržim i da budem uz nju šta god da odluči u životu. Čime god da želi da se bavi, ja sam tu da joj budem vetar u leđa - rekla je Leonorina mama i dodala:
Učestvovanje u "Pinkovim zvezdicama" je bilo njena životna želja. Nije bilo dileme, samo sam stala uz nju kada mi je rekla da želi da se prijavi.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

S obzirom na to da je na svakom snimanju uz svoju ćerku, pitali smo Kiću kako ona preživljava ovo takmićenje.

Ja sam veliki tremaroš, verujte mi, i ovo takmičenje mi je stresnije nego Leonori, baš teško preživljavam (smeh). Imam veću tremu od nje pred svaki nastup - kaže Kića.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako se ne meša previše u ćerkine izbore, Kića je otkrila šta je posavetovala ćerku pre šest meseci, kada je četvrta sezona "Pinkovih zvezdica" počela.

Ona se potpuno sama sprema za svaki krug, nema profesorku, već sama vežba. Ne mešam joj se u izbor pesama, na primer, ona sama odlučuje o svemu, a ja sam tu da budem podrška i uz nju sam do kraja. Jedini savet koji sam joj dala jeste da bude svoja, da ovo takmičenje shvati kao igru i da se beskrajno zabavlja na sceni - objašnjava mama ove briljantne devojčice.

Kića je kao majka ponosna na svoju ćerku i sve što je pokazala u "Pinkovim zvezdicama", a zadovoljna je i Leonorina okolina.

Ja sam prezadovoljna njenim učešćem, a po komentarima vidim da su svi istog mišljenja. Svi iz naše okoline je podržavaju, porodica, prijatelji, komšije, njeni drugari. Komentari su odlični - rekla je za kraj Kića.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Leonora će u ovonedeljnoj emisiji otpevati pesmu Kaje Ostojić, "Ona nekad", a pored nje videćete još devetoro talentovane dece, koja će se boriti za prolazak u četvrtfinale, zato ne propustite "Pinkove zvezdice" u petak 18. maja u 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Leonora Gaši

#Mama

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'